Actualitate

Un tânăr de 27 de ani, găsit mort într-o pădure din Cluj

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, originar din județul Bihor, a fost găsit mort într-o pădure de lângă Cluj-Napoca.

Un tânăr a fost găsit mort într-o pădure din Cluj/captură foto: Câini de Salvare Transilvania (CST) Facebook.com Un tânăr a fost găsit mort într-o pădure din Cluj/captură foto: Câini de Salvare Transilvania (CST) Facebook.com

 

 


Familia a fost cea care a alertat poliția, luni seară, pentru că nu a mai reușit să dea de el. 

 


Tânărul, de profesie IT-ist, locuia singur în apropiere de Cluj-Napoca și lucra de acasă, iar familia și prietenii nu mai primiseră nici un semn de la el de câteva zile, semnalează ebihoreanul.ro

În căutarea tânărului au pornit mai multe echipaje de jandarmi, polițiști, dar și localnici și voluntari de la asociația Câini de Salvare Transilvania.


În dimineața zilei de luni, șeful postului de Poliție Ciurila a solicitat echipa CST pentru participarea la o misiune de căutare a unui tânăr, dispărut duminica în jurul orei 15:00, de la casa sa situată în localitatea Casele Micești. 

„Doi voluntari CST împreună cu doi câini de mantrailing (urmă) și alți trei câini de căutare de suprafață ajunseseră deja la locația comunicată, alăturându-se astfel polițiștilor, salvamontiștilor, lucrătorilor silvici, aparținătorilor și localnicilor ce urmau să participe la căutare. Alți doi voluntari CST urmau să pornească și ei către locație imediat ce puteau pleca de la serviciu. (...).


După cam 700 de metri de urmă, ce a condus până la circa 30 m de victimă, aceasta a fost observată de către unul dintre participanții la căutare. Din păcate, persoana era decedată”, au semnalat reprezentanții CST.

Din câte se pare, pe trupul victimei nu au fost găsite urme de violență. 


Totuși, în acest caz s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, polițiștii luând în calcul mai multe ipoteze.

„Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, cauza decesului urmând a fi stabilită după efectuarea autopsiei medico-legale”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliției Cluj. 

„Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați despre faptul că bărbatul ar fi plecat voluntar de la locuința sa din comuna Ciurila, sat Sălicea, în data de 12 martie”, au explicat reprezentanții Poliției.

În activitățile de căutare s-a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și a membrilor Asociației Câini de Salvare Transilvania. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat găsit mort într-un apartament din Cluj. El nu mai răspundea de câteva zile la telefon

Ultimele Stiri
abonare newsletter