Actualitate

Scenă teribilă în Mănășturel, Cluj! Câine legat de picioare, găsit mort în șanț. Imagini cu puternic impact emoțional

Scene desprinse din filmele de groază au fost surprinse în satul Mănășturel din județul Cluj. Un câine legat de picioare a fost găsit mort într-un șanț.

Scene desprinse din filmele de groază au fost surprinse în satul Mănășturel din județul Cluj/ Foto: dejeanul.ro Scene desprinse din filmele de groază au fost surprinse în satul Mănășturel din județul Cluj/ Foto: dejeanul.ro

 

 


Un tânăr care își plimba câinele în apropiere de Someș a făcut o descoperire macabră. Un câine a fost găsit mort și legat de picioare într-un șanț.

 


Tânărul a alertat autoritățile, iar la fața locului au fost trimiși polițiștii de la Biroul de Protecție Animalelor, dar și reprezentanți de la Direcția Sanitar Veterinară. 

Animalul era deja în stare de putrefacție, dar cadavrul a fost ridicat pentru a fi dus la USAMV unde urmează să îi fie efectuată necropsia pentru a se afla cauza morții. Acesta nu avea CIP, astfel că în acest moment se fac cercetări și pentru identificarea proprietarului, scrie dejeanul.ro


Potrivit sursei citate anterior, există suspiciunea că animalul a fost omorât în mod violent, astfel că a fost deschis un dosar penal și dacă în urma necropsiei se va stabili că patrupedul a avut parte de o moarte violentă, iar autorul va fi identificat, risca până la 7 ani de închisoare.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Caz şocant la Dej: câine mort găsit ars. Poliţiştii au deschis DOSAR PENAL. Imagini cu un puternic impact emoţional

CRUZIME! Polițist arestat după ce a împușcat în cap un câine în curtea casei sale. Animalul a scăpat ca prin minune

abonare newsletter