Ştiri din Transilvania

Un clujean și o femeie din Alba au fost reținuți pentru că au bătut și jefuit un tânăr

Un clujean și o femeie din Alba au fost reținuți după ce au bătut și jefuit un tânăr într-un parc din municipiul Aiud.

Un clujean și o femeie din Alba au fost reținuți după ce au bătut și jefuit un tânăr într-un parc din municipiul Aiud/ Foto: depositphotos.com Un clujean și o femeie din Alba au fost reținuți după ce au bătut și jefuit un tânăr într-un parc din municipiul Aiud/ Foto: depositphotos.com

 

 


Marți, 27 decembrie, în jurul orei 15:30, polițiștii din Aiud au fost sesizați de către un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din localitatea Tupilați, județul Neamț, cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării.

 


Un clujean și o femeie din Alba i-ar fi furat telefonul mobil și 4.000 de lei. Cei doi l-ar fi bătut pe tânăr într-un parc din municipiul Aiud.

CITEȘTE ȘI:
Patru tâlhari au AGRESAT și jefuit o persoană în Piața Muzeului, în ziua de Crăciun! Hoții, prinși în Parcul Central
Un bătrân de 75 de ani, jefuit în Dej! Doi hoți i-au furat banii din borsetă

Suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de miercuri, 28 decembrie, vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.


„La data de 27 decembrie 2022, în jurul orei 15,30, poliţiştii din Aiud au fost sesizaţi de către un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din localitatea Tupilaţi, judeţul Neamţ, cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale din Aiud, a fost identificat un bărbat de 27 de ani, din localitatea Călăraşi, judeţul Cluj, şi o femeie de 22 de ani, din localitatea Unirea, judeţul Alba, care, în jurul orei 13,00, s-ar fi întâlnit cu victima într-un parc de pe raza municipiului Aiud şi, folosind violenţa, l-ar fi deposedat de suma de 4000 de lei şi de un telefon mobil. Faţă de suspecţi, a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de azi, 28 decembrie 2022, vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale”, a transmis IPJ Alba.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Hoții care au agresat și jefuit un tânăr în Piața Muzeului, în ziua de Crăciun, arestați preventiv!

Bătrân și neliniștit. Un vârstnic s-a prins că urmează să fie jefuit și a înscenat un „flagrant”

Ultimele Stiri
abonare newsletter