Actualitate

Tânăr curier, amenințat și jefuit din mașină, în Gherla! Hoții i-au furat aproape 3.000 de lei

Un tânăr curier care se afla în mașina de muncă a fost amenințat cu violența și jefuit de doi hoți pe o stradă din Gherla, în toiul zilei. Polițiștii i-au găsit pe hoți după o săptămână.

Hoții i-au furat aproape 3.000 de lei / Foto: IPJ Cluj Hoții i-au furat aproape 3.000 de lei / Foto: IPJ Cluj

 

 


La data de 8 septembrie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au fost sesizați de către un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, despre faptul că a fost jefuit.

În aceeași zi, în jurul orei 13.40, în timp ce era la muncă (desfășura activități profesionale de tip curierat) pe strada 1 Decembrie, aflat în interiorul mașinii, ar fi fost abordat de doi bărbați, care, prin amenințări cu acte de violență, i-ar fi sustras o borsetă în care se aflau 2.850 de lei.


La data de 14 septembrie, polițiștii au efectuat două percheziții domiciliare la locuințele celor doi bărbați în vârstă de 43 și 39 de ani și au reușit să recupereze în totalitate a prejudiciului cauzat.

„În baza probatoriului administrat, față de cei doi a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Activitatea de documentare a activității infracționale a fost derulată cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, UTAI Cluj și polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Scandal la o nuntă din Cluj-Napoca! Un bărbat a amenințat nuntașii cu un pistol și a tras 2 focuri

VIDEO. JAF în Cluj-Napoca, la o casă de schimb valutar. Casiera, ATACATĂ de hoț cu spray paralizant

Ultimele Stiri
abonare newsletter