Actualitate

Hoții care au agresat și jefuit un tânăr în Piața Muzeului, în ziua de Crăciun, arestați preventiv!

Un tânăr de 30 de ani a fost agresat și jefuit de alți doi tineri în Piața Muzeului, în dimineața primei zile de Crăciun. Cei doi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Tâlhărie în Piața Muzeului, în prima zi de Crăciun / Foto: Facebook - Piața Muzeului Tâlhărie în Piața Muzeului, în prima zi de Crăciun / Foto: Facebook - Piața Muzeului

 

 


În dimineața primei zile de Crăciun, un tânăr de 30 de ani a fost agresat și jefuit în Piața Muzeului de alți doi tineri din Cluj-Napoca, unul de 23 de ani și celălalt în vârstă de 31 de ani.

 


Totul s-a întâmplat în jurul orei 7:10, iar la locul faptei au intervenit jandarmii.

Vinovații au fost prinși cu portofelul victimei la scurt timp de către jandarmi în Parcul Central din municipiul Cluj-Napoca și au fost reținuți pentru 24 de ore:


„Persoanele bănuite au fost depistate la scurt timp de la comiterea faptei, în Parcul Central din Cluj-Napoca, de un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj. În baza probatoriului adiminstrat, 2 bărbați cu vârste de 23 și 31 de ani, ambii din Cluj-Napoca, au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore”, a transmis IPJ Cluj duminică.

La două zile distanță, instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile pentru cei doi tineri tâlhari.

CITEȘTE ȘI:

O conductă spartă a INUNDAT B-dul Nicolae Titulescu! „Gheorgheni și posibil alte zone rămân fără apă” VIDEO

Macabru! Bărbat mort de mai mult timp, găsit într-o fântână din Unguraș, Cluj

abonare newsletter