Ştiri din Transilvania

Accident înfiorător în Sibiu! 3 morți și 2 în stare gravă după ce trei mașini s-au lovit. FOTO

Trei persoane au murit şi alte două au fost grav rănite în urma unui accident rutier care a avut loc duminică seară pe DN1, la Hula Bradului, din județul Sibiu.

Trei persoane au murit şi alte două au fost grav rănite în urma unui accident rutier care a avut loc duminică seară pe DN1, la Hula Bradului, din județul Sibiu/ FOTO: ISU Sibiu Trei persoane au murit şi alte două au fost grav rănite în urma unui accident rutier care a avut loc duminică seară pe DN1, la Hula Bradului, din județul Sibiu/ FOTO: ISU Sibiu

 

 


Traficul rutier a fost blocat total pe DN 1, la Hula Bradului, duminică seara, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate 3 mașini, transmite mesageruldesibiu.ro

 


„În urma accidentului au rezultat 6 victime. Echipajele SMURD au aplicat manevre de resuscitare pentru două persoane, un bărbat şi o femeie. Din nefericire, în ciuda eforturilor salvatorilor, aceştia nu au răspuns manevrelor. O a treia victimă, de sex feminin, este inconştientă şi intubată, aceasta va fi transportată la UPU Sibiu. Echipajul SAJ a transportat la spital alte două victime; una a refuzat transportul la spital”, a precizat Andreea Ştefan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

CITEȘTE ȘI:


Accident MORTAL la Luna. Bătrân de 85 de ani, spulberat de o mașină
Accident sumbru în Aghireșu-Fabrici! Un șofer, mort de beat, proiectat cu mașina în CIMITIR. A ajuns la spital

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă, Genu Scridon, a declarat că a treia victimă a decedat la spitalul din Sibiu.

„Din păcate şi a treia victimă transportată (cea în curs de resuscitare) a fost declarată decedată la UPU”, a transmis Genu Scridon.

Ambulanţa a transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe o femeie de 20 de ani în stop cardiorespirator şi un bărbat de 62 de ani cu un traumatism cranio-facial. Potrivit IPJ Sibiu, accidentul s-a produs în jurul orei 20:45.


„În această seară (duminică seara-n.red.), în jurul orei 20:45, pe DN 1, km. 293 +500m, Hula Bradului, s-a produs un grav accident de circulaţie soldat cu decesul a 3 persoane şi rănirea gravă a altor 2. În accident au fost implicate 3 autoturisme, în prezent desfăşurându-se cercetări în vederea stabilirii cauzei care a dus la producerea evenimentului. Momentan, traficul se desfăşoară alternativ”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter

 

CITEȘTE ȘI:

Carambol cu 15 mașini, la ieșire din Brașov. De vină ar fi „gheața neagră”, extrem de periculoasă

Manelistul Culiță Sterp ar fi făcut accident mortal în urmă cu șase ani. Tentativă de mușamalizare: „Să nu facă copilul meu pușcărie”

O persoană a suferit un accident vascular pe Calea Florești! Ambulanța SMURD, la fața locului

Ultimele Stiri
abonare newsletter