Ştiri din Transilvania

Șofer drogat, prins de polițiști pentru că circula haotic pe străzi

Un șofer drogat a fost prins de polițiști circulând haotic pe străzile din municipiul Sibiu. Oamenii legii au intervenit în urma apelurilor insistente ale localnicilor la 112, prin care au semnalat pericolul din trafic.

Șofer drogat la volanul unui microbuz/Foto: IPJ Cluj Șofer drogat la volanul unui microbuz/Foto: IPJ Cluj

 

 


De Ziua Națională, în jurul orei 16,00, mai mulți sibieni au semnalat prin apeluri la 112 că șoferul unui microbuz conduce haotic pe străzile din municipiul Sibiu, potrivit G4media.ro

Polițiștii rutieri au declanșat verificări de urgență, depistând și oprind autovehiculul în cauză pe strada Fabricii din municipiul Sibiu, informează IPJ Sibiu.


La volan a fost identificat un sibian în vârstă de 42 de ani, a cărui testare cu aparatul Drugtest a indicat rezultat pozitiv la o substanță psihoactivă.

În ultima perioadă, tot mai mulți șoferi băuți s-au aflați sub influența substanțelor psihoactive au fost depistați în trafic de polițiști la nivelul județului Cluj. 


Recent, manelistul Culiță Sterp a fost protagonistul unui accident rutier, chiar în centrul municipiului Cluj-Napoca. Acesta a condus beat, și se afla sub influența unor substanțe psihoactive, stare în care a intrat pe culoarea roșie a semaforului, la intersecția Bdului Eroilor cu strada Avram Iancu, provocând un accident rutier.

Ministrul de Interne Lucian Bode a apreciat incidentul în care a fost implicat manelistul Culiță Sterp, drept unul „neînsemnat”. 


Și fostul tenismen Ilie Năstase a recidivat, fiind surprins de poliție beat la volan.

Recent, Năstase a condus din nou sub influența băuturilor alcoolice și a rămas fără permis de conducere, potrivit Newsweek.ro

CITEȘTE ȘI:

Noi detalii în cazul lui Culiță Sterp! Manelistul era și DROGAT când a făcut accident în Piața Avram Iancu

Pericol public! Tot mai mulți drogați și șoferi băuți pe drumurile Clujului

Proiect de lege: șoferii fără permis, drogați sau băuți care fac accident, direct la ÎNCHISOARE!

abonare newsletter