Ştiri din Transilvania

Accident GRAV în Sibiu! O vacă a făcut praf o mașină. Trei bărbați au ajuns la spital

Trei bărbați au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a lovit o vacă. În urma impactului mașina s-a răsturnat.

Trei bărbați au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a lovit o vacă/ FOTO: depositphotos.com Trei bărbați au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a lovit o vacă/ FOTO: depositphotos.com

 

 


Polițiștii rutieri din Agnita au intervenit la un accident produs pe DJ 106, în Hosman, unde un autoturism a lovit o vacă aflată pe șosea, scrie mesageruldesibiu.ro

 


Trei bărbaţi au fost transportaţi joi seara la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din municipiul Sibiu, după ce maşina în care se aflau a lovit o vacă pe Drumul Judeţean 106, în Hosman, au anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) şi Ambulanţa.

„ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj SMURD pe DJ 106, în localitatea Hosman, ca urmare a producerii unui accident rutier, după ce un autoturism a lovit un animal. Echipajul ISU a acordat îngrijiri medicale unui bărbat, în vârstă de 36 de ani, conştient, care a suferit un traumatism toracic. Pacientul va fi transportat la UPU Sibiu. Alte două victime au fost preluate de un echipaj SAJ, aflat la faţa locului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Andreea Ştefan.


Ambulanţa Sibiu a preluat doi bărbaţi de la locul accidentului, pe care i-a transportat la spitalul din Sibiu.

„SAJ Sibiu a trimis un echipaj de tip B în localitatea Hosman, unde un autoturism a lovit o vacă pe partea carosabilă. Echipajul SAJ a asistat medical şi transportat la UPU Sibiu doi bărbaţi, de 42 şi 31 de ani. Victimele au suferit traumatisme de coloană cervicală şi traumatism toracic. A treia victimă a fost transportată la UPU de către un echipaj ISU”, au anunţat cei de la Ambulanţa din Sibiu. 


Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Accident în Cășeiu, Cluj! Trei tinere au fost transportate de urgență la spital. VIDEO

Accidente pe bandă rulantă și intrări pe contrasens pe A3! Cauza: breteaua de la Gilău a fost proiectată PROST

Accident cu 4 mașini în Jucu! Traficul în zonă este îngreunat. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter