Sport

Brigada KVSC revine la meciurile lui CFR Cluj din sezonul viitor

CFR Cluj va fi susținută frenetic din tribune în sezonul viitor, după ce brigada KVSC și-a anunțat revenirea în Gruia.

Grupul KVSC, format din etnici maghiari, și-a anunțat revenirea în tribunele stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”. FOTO: KVSC Hirek Facebook Grupul KVSC, format din etnici maghiari, și-a anunțat revenirea în tribunele stadionului „Dr. Constantin Rădulescu”. FOTO: KVSC Hirek Facebook


Grupul KVSC, format din etnici maghiari, și-a anunțat revenirea în tribunele stadionului „Dr. Constantin Rădulescu” în sezonul viitor. Brigada a anunțat că va sta la Tribuna 1, Sectorul 1.

„KVSC s-a întors! În luna martie, am revenit la locul inițial al KVSC, locul vechi (T1), sector 19. În sezonul următor, începând cu luna iulie, îi așteptăm din nou pe toți cei din grupul nostru care vor să se simtă bine alături de noi, într-o companie plăcută și o atmosferă prietenoasă.  Avem doar două rugăminți: veniți la cât mai multe meciuri și ocupați loc în sectorul nostru. Să fim cât mai mulți la un loc, în sectorul 19 al tribunei vechi!


BILETE: Toți cei care ni se alătură vor primi o reducere de  40% la bilete! Trimite un mesaj pe pagina KVSC Hirek (n.r. știri) cu numele, adresa de e-mail și numărul de telefon!”, au transmis cei din KVSC pe rețelele de socializare.

CITEȘTE ȘI:

Bouhenna, transferat de la CFR Cluj la FCSB. Fundașul a fost prezentat oficial

Transfer pe axa CFR Cluj - Universitatea Cluj. Cristi Balaj: „Rămâne de văzut unde ajunge”

Ultimele Stiri
abonare newsletter