Sport

Bouhenna, transferat de la CFR Cluj la FCSB. Fundașul a fost prezentat oficial

FCSB l-a transferat pe fundașul Rachid Bouhenna de la CFR Cluj.

Bouhenna în tricoul lui FCSB. FOTO: FCSB


Clubul de fotbal FCSB a realizat, marţi, primul transfer din actuala pauză competiţională, fundaşul Rachid Bouhenna, care a evoluat până acum la CFR Cluj, semnând un contract cu gruparea din Capitală.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Rachid Bouhenna, care a evoluat pentru CFR Cluj în sezonul trecut, a devenit, începând de marţi, jucătorul FCSB. Fundaşul francez în vârstă de 30 de ani va evolua cu numărul 29 şi a efectuat deja primul antrenament alături de noii săi colegi. Clubul nostru îi urează bun venit şi să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roş-albastru", informează FCSB pe pagina oficială de Facebook.


Rachid Ahmed Bouhenna, jucător francez de origine algeriană, s-a născut la 29 iunie 1991, în Meru (Franţa). El evoluat pentru CS Sedan (Franţa), Doncaster (Anglia), RE Bertrix (Belgia) sau AFC Compiegne (Franţa). În 2014 a ajuns în Algeria, la CS Constantine, iar după un an a fost transferat de MC Algiers, unde a rămas până în 2018.

A urmat un sezon în tricoul lui Dundee United (Scoţia), pentru ca, în vara lui 2019, să ajungă la Sepsi OSK, unde a devenit căpitan de echipă. În sezonul trecut, el a fost transferat la CFR Cluj, echipă pentru care a jucat în 19 partide şi a marcat 1 gol şi cu care a câştigat titlul de campion al României.

CITEȘTE ȘI:

Transfer pe axa CFR Cluj - Universitatea Cluj. Cristi Balaj: „Rămâne de văzut unde ajunge”

Dan Petrescu pregătește noi transferuri la CFR Cluj. Doi fundași sunt pe lista de transferuri

Ultimele Stiri
abonare newsletter