Sport

Transfer pe axa CFR Cluj - Universitatea Cluj. Cristi Balaj: „Rămâne de văzut unde ajunge”

CFR Cluj și Universitatea Cluj negociază pentru transferul lui Jonathan Rodriguez în această perioadă.

Jonathan Rodriguez, la un pas de „U” Cluj. FOTO: CFR Cluj Facebook Jonathan Rodriguez, la un pas de „U” Cluj. FOTO: CFR Cluj Facebook


CFR Cluj și Universitatea Cluj încearcă să colaboreze pentru transferul lui Jonathan Rodriguez. Mijlocașul sud-american a fost împrumutat în stagiunea precedentă la  Dinamo București, iar acum este aproape de o mutare la rivala FC Universitatea Cluj. 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Lui Jonathan Rodriguez i-am oferit două opțiuni. S-a discutat și cu Universitatea Cluj, rămâne de văzut unde va ajunge. Depinde ce își dorește și jucătorul. Împrumutul lui la Dinamo expiră la finalul lunii”, a spus Cristi Balaj, în cadrul emisiunii PlaySport Live.


Rodriguez a fost considerat unul dintre cele mai bune transferuri reușite de CFR Cluj în vara trecută. Jonathan Rodriguez a jucat  126 de meciuri la FC Botoșani în cei 4 ani petrecuți la clubul moldovean. 

Transferul la CFR Cluj a fost însă unul complet ratat. Rodriguez, titular în mandatul lui Șumudică, a fost îndepărtat de Dan Petrescu după ce în 18 meciuri nu a reușit niciun gol sau pasă decisivă în Gruia.


Înainte să ajungă în România, argentinianul a evoluat în țara natală pentru Deportivo Madry și Agropecuario, echipe din ligile inferioare

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu pregătește noi transferuri la CFR Cluj. Doi fundași sunt pe lista de transferuri

CFR Cluj vrea să dea lovitura pe piața transferurilor! Campioana României negociază mai multe mutări importante

abonare newsletter