Sport

Dan Petrescu pregătește noi transferuri la CFR Cluj. Doi fundași sunt pe lista de transferuri

CFR Cluj a renunțat deja la Racheed Bouhenna, Florin Ștefan și Denis Ciobotariu în linia defensivă, iar plecarea lui Burcă este tot mai probabilă.

Jean-Armel Kana-Biyi, dorit de CFR Cluj. FOTO: Jean-Armel Kana-Biyi Facebook Jean-Armel Kana-Biyi, dorit de CFR Cluj. FOTO: Jean-Armel Kana-Biyi Facebook


CFR Cluj are deja doi jucători pregătiți pe lista de transferuri, în cazul în care Andrei Burcă va fi vândut în perioada următoare. Conform Prosport, CFR Cluj negociază pentru aducerea lui Mamadou Diarra (24 de ani), un fundaș central care anul trecut a fost dorit de Reims după plecarea de la Giresunspor.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Al doilea fotbalist dorit de CFR Cluj este Jean-Armel Kana-Biyik, un jucător care a evoluat pentru naționala Franței U-21 și pentru reprezentativa de seniori a Camerunului. Kana Biyik a jucat de-a lungul anilor la Metz, Kayserispor, Toulouse și Rennes.

CFR Cluj a început deja pregătirile pentru sezonul viitor în Austria, dar cu toate astea sunt așteptate în continuare modificări de lot. Campioana a anunțat că este dispusă să renunțe la jucători precum Boateng, Burcă, Petrila sau Debeljuh contra unor sume de bani importante.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj vrea să dea lovitura pe piața transferurilor! Campioana României negociază mai multe mutări importante

CFR Cluj a câștigat cu 2-0 primul meci amical din această vară

Ultimele Stiri
abonare newsletter