Sport

U-BT Cluj-Napoca a pierdut meciul 2 cu CSO Voluntari în finala Ligii Naționale de baschet masculin

Campioana ACS U-Banca Transilvania Cluj-Napoca a fost învinsă de CSO Voluntari cu scorul de 74-69 (30-18, 16-15, 15-19, 13-17), sâmbătă, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în al doilea meci al finalei Ligii Naţionale de baschet masculin.

Finala se dispută după sistemul cel mai bun din cinci partide, următoarele două fiind programate la Voluntari, pe 31 mai şi 2 iunie/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook Finala se dispută după sistemul cel mai bun din cinci partide, următoarele două fiind programate la Voluntari, pe 31 mai şi 2 iunie/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

Ilfovenii au egalat situaţia, după ce „U” a câştigat primul meci de acasă cu 87-65.


 

Deţinătoarea Cupei României a făcut o primă jumătate de meci foarte bună şi după 20 de minute conducea cu 46-33. Ardelenii au reuşit să se apropie la două puncte (69-71), când mai erau 54 de secunde, însă CSO Voluntari a obţinut victoria.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News



Vlad Moldoveanu a fost MVP-ul oaspeţilor, cu 16 puncte, 9 recuperări şi 4 pase decisive, Eric Garcia Thompson Jr a reuşit 16 p, 3 rec, Sarunas Vasiliauskas a contribuit cu 13 p, 6 pd, iar Toddrick Gotcher a adăugat 10 p, 5 rec, 3 pd.


Cei mai buni din echipa antrenată de Mihai Silvăşan au fost Patrick Neal Richard, 21 p, 7 rec, 4 pd, şi Dustin Vidal Morgan Hogue, 13 p, 9 rec, 3 pd.

Finala se dispută după sistemul cel mai bun din cinci partide, următoarele două fiind programate la Voluntari, pe 31 mai şi 2 iunie.


 

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj-Napoca a câștigat primul meci al finalei Ligii Naționale de baschet masculin

Erik Lincar: „Sigur ne va aștepta infernul la București, cu Dinamo, dar mizez pe forța grupului”

Ultimele Stiri
abonare newsletter