Sport

FCSB vrea arbitri străini la derby-ul cu CFR Cluj. Balaj propune o altă variantă

Cristi Balaj a declarat că FCSB a propus arbitri din străinătate la meciul cu CFR Cluj din ultima etapă, dar oficialul din Gruia are o altă variantă.

FCSB vrea arbitri străini la derby-ul cu CFR Cluj. Balaj propune o altă variantă FCSB vrea arbitri străini la derby-ul cu CFR Cluj. Balaj propune o altă variantă

 

CFR Cluj și FCSB au șanse tot mai mari să joace cu titlul pe masă în ultima etapă din play-off-ul Liga 1. Cele două echipe sunt în acest moment despărțite de doar două puncte și tensiunea este la cote înalte.
 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Cristi Balaj ar prefera ca la derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj să fie folosit sistemul VAR, mai ales că acest ar trebui să fie folosit pentru prima dată la Supercupa României.

„M-au întrebat dacă sunt de acord. Nu ştiu dacă doresc. Propunerea mea a fost diferită. Să folosim VAR la ultima etapă, dacă tot îl vom folosi la Supercupă. Ar fi un ajutor imens pentru arbitri români, care în acest moment oficiază cu sistemul VAR pe plan internaţional. Dorim un arbitraj fără greşeli”, a dezvăluit Cristi Balaj pentru Orange Sport. 

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu a greșit tactica la meciul CFR Cluj - Farul 1-0: „E vina mea și am recunoscut”

CFR Cluj - Farul 1-0. Gică Hagi, huiduit de fanii campioanei. „Regele”, acuzat de blat cu FCSB

abonare newsletter