Sport

CFR Cluj - Farul 1-0. Gică Hagi, huiduit de fanii campioanei. „Regele”, acuzat de blat cu FCSB

CFR Cluj s-a impus cu 1-0 în duelul cu Farul Constanța, unicul gol al partidei fiind marcat de Birligea.

CFR Cluj  - Farul Constanța în etapa a 7-a din play-off CFR Cluj - Farul Constanța în etapa a 7-a din play-off

 

CFR Cluj a învins-o pe Farul Constanţa cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a şaptea a Ligii I de fotbal. „Feroviarii” au acumulat după acest meci 51 de puncte și au 5 puncte avans față de FCSB, formație care se duelează cu FC Argeș.

Campioana a obţinut victoria graţie golului înscris de internaţionalul de tineret Daniel Birligea (66), cu capul, din centrarea lui Billel Omrani. Acesta a fost primul gol în Liga I pentru Birligea, care fusese introdus pe teren în min. 61.

Cele două echipe şi-au creat ocazii mari de gol în prima repriză, Farul ratând prin Robert Moldoveanu (23), care nu a reuşit să-l învingă pe portarul croat Karlo Letica din poziţie centrală, şi prin Constantin Grameni (28), a cărui reluare a fost respinsă incredibil de pe linia porţii de Letica.

CFR Cluj a avut şanse mari de gol prin Daniel Graovac, care a trimis un şut-centrare respins de portarul Marian Aioani (33), şi prin Ciprian Deac, al cărui şut a fost parat de Aioani (37).

Farul a suferit a treia înfrângere consecutivă fără gol marcat. În sezonul regulat, CFR s-a impus în meciurile directe cu 1-0 acasă şi 2-0 în deplasare, iar în play-off a remizat la Ovidiu, 0-0.


Hagi, huiduit în Gruia

În tribunele din Gruia au fost prezenți aproximativ 4.000 de spectatori la disputa programată duminică seară. Fanii clujeni nu i-au oferit deloc o primire călduroasă lui Hagi și l-au huiduit în mai multe momente. De altfel, „Regele” a fost chiar și apostrofat de unii dintre fanii lui CFR Cluj.

Contestatarii lui Hagi i-au reproșat lejeritatea cu care a pierdut Farul meciul cu FCSB din runda precedentă, 4-0.

CITEȘTE ȘI:

Hagi a prefațat meciul cu CFR Cluj din weekend: „Vrem locul 4. Trebuie să aducem puncte pentru acest obiectiv”

Hagi, nominalizat pentru echipa ideală din istoria fotbalului de France Football

Ultimele Stiri
abonare newsletter