Sport

Lincar nu exclude un baraj cu Dinamo: „Nu ne-ar fi teamă de ei”

Universitatea Cluj este sigură cel puțin de un loc de baraj în acest sezon și nu se teme de o posibilă dispută cu Dinamo.

Erik Lincar, antrenorul Universității Cluj la interviuri Erik Lincar, antrenorul Universității Cluj la interviuri

 

Univesitatea Cluj este pe locul al doilea în play-off-ul din Liga a 2-a cu 54 de puncte acumulate în acest moment. Echipa antrenată de Erik Lincar este la trei puncte de liderul Petrolul, dar trebuie să fie atentă și la FC Hermannstadt, echipă aflată la doar un punct distanță.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Până la finalul sezonului, Universitatea Cluj se mai duelează cu Unirea Slobozia și FC Hermannstadt pe teren propriu, respectiv cu Steaua și Chiajna în deplasare. 

Atmosfera la echipa clujeană este una excelentă în acest moment, iar Erik Lincar simte că echipa este gata să promoveze, inclusiv după un meci de baraj dacă este nevoie.


„Din punctul meu de vedere, am avea șanse egale cu Dinamo la un baraj. Dinamo trece printr-o perioadă complicată, apar în fiecare zi probleme de toate felurile. Chiar nu ne-ar fi deloc teamă să jucăm cu Dinamo", a spus Erik Lincar, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

„U” Cluj, singura echipă liniștită financiar

Lucrurile la echipa clujeană stau bine din punct de vedere financiar în acest moment, în comparație cu Petrolul și FC Hermannstadt. Cele două rivale la promovare au mari dificultăți din punct de vedere financiar, iar acest lucru ar putea conta pe finalul stagiunii.


„Nu cred că avem nevoie de o remaniere serioasă pentru Liga 1, cred că am putea face o figură frumoasă. La noi lucrurile sunt foarte stabile din punct de vedere financiar. Nu sunt salarii foarte mari, dar sunt la zi, suntem într-o situație foarte bună.”, a dat asigurări Lincar.

CITEȘTE ȘI:

Universitatea Cluj, victorie uriașă în duelul cu Steaua! Mulți nervi în tribune și un joc modest

„U” Cluj și mai aproape de promovarea directă! „Studenții” au făcut o repriză de vis cu Petrolul

abonare newsletter