Sport

Universitatea Cluj, victorie uriașă în duelul cu Steaua! Mulți nervi în tribune și un joc modest

Universitatea Cluj a câștigat, scor 1-0, duelul cu CSA Steaua din etapa a 3-a din play-off-ul Ligii a 2-a.

„U” Cluj s-a impus la limită în meciul cu Steaua, 1-0. FOTO: Universitatea Cluj „U” Cluj s-a impus la limită în meciul cu Steaua, 1-0. FOTO: Universitatea Cluj

 

Universitatea Cluj s-a impus cu 1-0 în disputa cu CSA Steaua, iar șansele pentru promovare sunt tot mai mari. Ardelenii au câștigat după un gol marcat de Florian Haită, în minutul 10, cu  un șut excelent din afara terenului.


„Studenții” au controlat primele minute ale jocului în totalitate, dar ar fi putu să rămână în 10 oameni la o intrare imprudentă a lui Balgiu. Mijlocașul clujean l-a faultat dur pe Chipirliu, cel care a scăpat de o accidentare gravă.

Universitatea Cluj a dominat prima repriză, dar fără mari ocazii. De altfel, spectacolul a fost oferit de ultrașii celor două echipe.  „Șepcile Roșii” au aprins mai multe torțe în debutul jocului, în timp ce steliștii au încercat să pătrundă pe teren. De altfel, un fan a și fost ridicat de jandarmi.


Pe teren, Steaua a alergat după egalare în repriza secundă. Balgiu a fost aproape de un autogol, dar Gorcea a respins miraculos. Oaspeții au  mai ratat o șansă bună în minutul 67, atunci când Buhăescu a fost la câțiva centimetri de o minge trimisă în fața porții.

Clujenii s-au apărat eroic pe final și au fost puțin susținuți și de arbitrul Avram. Centralul l-a iertat de un cartonaș portocaliu spre roșu și pe Romario Pires, cel care l-a faultat dur pe Enceanu.


„U” a rezistat în cele din urmă și a câștigat eroic. Trei puncte care o duc pe Universitatea Cluj la un punct de FC Hermannstadt și la patru de Petrolul Ploiești.

La duelul de pe Cluj Arena au asistat aproximativ 10.000 de spectatori.

CITEȘTE ȘI:

Peste 200 de jandarmi, mobilizați la meciul „U” Cluj - CSA Steaua. „Roș-albaștrii” fac show în Piața Unirii. VIDEO

RESTRICȚII de circulație în Cluj-Napoca, joi, cu ocazia meciului „U” Cluj – CSA Steaua

abonare newsletter