Sport

Marius Șumudică a dezvăluit motivul pentru care a plecat de la „U”: „Am mâncat același pește două zile”

Marius Șumudică a antrenat-o pe Universitatea Cluj în 2012, dar a stat pe banca tehnică a echipei doar un meci.

Marius Șumudică a dezvăluit motivul pentru care a plecat de la „U” Marius Șumudică a dezvăluit motivul pentru care a plecat de la „U”


Șumudică a stat pe banca tehnică a echipei doar în meciul cu Rapid, pierdut cu 2-1, iar ulterior a demisionat. Antrenorul a anunțat atunci că a luat această decizie din cauza problemelor financiare de la club, fără să ofere prea multe detalii.

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

După 10 ani de la aventura scurtă de la Universitatea Cluj, Șumudică a dezvăluit un episod memorabil. 


„Un meci am stat. Ne-am dus să mâncăm un pește la echipă astăzi, a doua zi la prânz mi-a adus ce rămăsese din peștele ăla, că nu se mâncase decât o parte. Au întors șira invers și mi-au adus partea cealaltă. Am zis 'păi, ce faceți, bă, cu păstrăvul ăsta?'. Am crezut că a rămas de la botezul de săptămâna trecută. L-ați mai mâncat o dată? Am plătit masa și le-am zis celor din staff 'băi, băieți, haideți, că e plecat de aici'. Mă trimisese Walter, Dumnezeu să-l ierte, acolo, m-am dus, n-aveam de niciunele și am zis 'hai, cu praf de mers'!”, a povestit Marius Șumudică.

Fostul antrenor de la „U” Cluj a trecut între timp și pe la CFR Cluj, dar nici la echipa din Gruia nu a stat prea mult. Șumudică a fost adus la începutul sezonului la formația „feroviară” și a plecat după doar șapte etape disputate în Liga 1.

CITEȘTE ȘI:

Florian Walter a lăsat în urma decesului o datorie de 100.000 de euro către un fost antrenor de la "U" Cluj

Neluțu Varga, înțepături pentru Șumudică: „Dacă era Petrescu din vară, alta era satisfacția”

Ultimele Stiri
abonare newsletter