Sport

Trei jucători de la U-BT Cluj, convocați la echipa națională a României

Trei jucători de la U-BT Cluj-Napoca au fost convocați la echipa națională a României

Trei jucători de la U-BT Cluj, convocați la echipa națională a României Trei jucători de la U-BT Cluj, convocați la echipa națională a României

 

Imediat după Final Four-ul Cupei României, campionatul românesc nostru va lua o săptămână de pauză, din cauza meciurilor echipei naționale. România o va înfrunta pe Albania, într-un joc programat la Ploiești, pe data de 25 februarie.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Astfel, Ștefan Grasu, Luca Colceag și Patrick Richard se vor prezenta la reunirea tricolorilor. De asemenea, Nandor Kuti este unul dintre baschetbaliștii eligibili, care pot fi chemați oricând la națională. Primul antrenament sub comanda selecționerului Dragan Petricevic va avea loc vineri, 18 februarie, la Sala Olimpia. Românii au debutat în precalificările EuroBasket 2025 cu un succes obținut în toamnă, în Luxemburg. 

Pe de altă parte, Karel Guzman este selecționat la naționala statului Cuba. Formația la care Guzman este unul dintre lideri se duelează în calificările pentru Campionatul Mondial din 2023 cu Statele Unite ale Americii, Mexic, respectiv Puerto Rico. 


Drept urmare, Cuba va da piept cu Mexic pe data de 24 februarie, iar ulterior va întâlni Puerto Rico, pe 27 februarie. Ambele partide vor avea loc pe terenul cubanezilor, în La Havana. Cuba a înregistrat până acum două înfrângeri, fiind pe ultimul loc în grupa D.

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj, final dramatic cu CSO Voluntari în semifinala Cupei României. Ilfovenii au obținut o victorie „la limită”

Prometey și-a mutat echipa în Cehia de teama invaziei ruse! Ucrainienii vor juca cu U-BT Cluj luna viitoare în Basketball Champions League

abonare newsletter