Sport

Prometey și-a mutat echipa în Cehia de teama invaziei ruse! Ucrainienii vor juca cu U-BT Cluj luna viitoare în Basketball Champions League

Prometey a decis să își mute echipa de baschet masculin și baschet feminin în Cehia, respectiv Bulgaria din cauza tensiunilor dintre Ucraina și Rusia.

Prometey și-a mutat echipa în Cehia de teama invaziei ruse! Ucrainienii vor juca cu U-BT Cluj luna viitoare în Basketball Champions League Prometey și-a mutat echipa în Cehia de teama invaziei ruse! Ucrainienii vor juca cu U-BT Cluj luna viitoare în Basketball Champions League

 

 Viitoare adversară a lui U-BT Cluj are 2 victorii și nicio înfrângere în TOP 16 FIBA Basketball Champion League, fiind la egalitate cu U-BT Cluj în ceea ce privește numărul de victorii.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Cele două echipe de baschet ale clubului Prometey vor fi relocate cel puțin 2 săptămâni pentru a se putea pregăti în liniște pentru duelurile din Basketball Champions League, respectiv Euroligă.

Președintele celor de la Prometey a declarat că își dorește ca meciul cu U-BT Cluj-Napoca să se dispute totuși la Kiev, dar acest lucru va depinde de cum evoluează situația dintre Rusia și Ucraina.


Prometey și U-BT Cluj-Napoca ar fi trebuit să se dueleze la finalul lunii ianuarie în Champions League, dar meciul a fost amânat din cauza unor cazuri de COVID-19 apărute la echipa din Ucraina.

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj o întâlnește pe Dinamo în weekend! Trupa lui Silvășan, neînvinsă în campionat

Meciul BC Prometei - U-BT Cluj-Napoca, din Liga Campionilor, amânat din cauza COVID

Ultimele Stiri
abonare newsletter