Sport

CFR Cluj riscă să piardă cel mai promițător fundaș: „E o perioadă foarte importantă pentru mine”

CFR Cluj riscă să îl piardă definitiv pe Alexandru Pașcanu, unul dintre cei mai promițători fundași centrali din țară.

CFR Cluj riscă să piardă cel mai promițător fundaș CFR Cluj riscă să piardă cel mai promițător fundaș

 

Alexandru Pașcanu a fost împrumutat în ultimele două sezoane la Ponferradina în Spania, fiind aproape de promovarea în La Liga în actualul sezon.


Jucătorul de 23 de ani este titular de bază la Ponferradina și a bifat deja 15 meciuri în acest sezon după ce anul trecut a evoluat în  33 de meciuri. Pașcanu speră  la o promovare în prima ligă, dar și la un transfer definitiv la echipa iberică.

„Așa este, am fost împrumutat pentru două sezoane. Încerc să nu mă gândesc prea mult la ce va urma, pentru că mă concentrez să fac un sezon și mai bun decât cel precedent. E o perioadă foarte importantă pentru mine și prin prisma viitorului apropiat, firește. Prima mea opțiune ar fi să reușim promovarea cu Ponferradina în prima ligă și să rămân aici. Cred că sunt dorit, rămâne de văzut dacă promovăm și dacă vor fi și resursele pentru un transfer definitiv.”, a declarat Pașcanu pentru PlaySport.ro


Pașcanu a fost transferat de CFR Cluj în 2019, fiind adus de la echipa de tineret a celor de la Leicester. Pașcanu a jucat doar patru meciuri pentru CFR, fiind ulterior împrumutat la Voluntari și Ponferradina.

CITEȘTE ȘI:

Alex Pașcanu, săgeți către Dan Petrescu:„La CFR Cluj mi-am pierdut pofta de fotbal”

Alexandru Pașcanu, pozitiv la Covid19. Jucătorul împrumutat de CFR Cluj s-a infectat la echipa națională

Ultimele Stiri
abonare newsletter