Sport

Alexandru Pașcanu, pozitiv la Covid19. Jucătorul împrumutat de CFR Cluj s-a infectat la echipa națională

Alexandru Pașcanu, fundașul central împrumutat de CFR Cluj în Spania, a fost depistat pozitiv cu Covid-19.

Alexandru Pașcanu, pozitiv la Covid19. Jucătorul împrumutat de CFR Cluj s-a infectat la echipa națională Alexandru Pașcanu, pozitiv la Covid19. Jucătorul împrumutat de CFR Cluj s-a infectat la echipa națională

 

 


Alexandru Pașcanu a fost depistat pozitiv cu Covid19 la echipa națională a României U-21, iar staff-ul tehnic a intrat în izolare. Mihai Stoichiță va fi omul care va conduce echipa la duelul cu Malta.

„Având în vedere situația de la lot, faptul că un jucător și un membru al staff-ului tehnic au fost depistați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, Federația Română de Fotbal a decis să înlocuiască tot staff-ul tehnic pentru partida de mâine seară, considerând că aceștia sunt contacți direcți ai persoanei din staff. Astfel, la meciul cu Malta, echipa va fi condusă de pe margine de Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF. Acesta va fi ajutat de Dinu Todoran și Dumitru Moraru.”, a transmis FRF.


Alex Pașcanu a evoluat90 de minute în precedentul meci al naționalei de tineret a României, împotriva Ucrainei, pierdut cu 0-1. Jucătorul lui CFR Cluj a ratat cea mai mare ocazie de gol a tricolorilor mici, bară după o lovitură de cap.

Ultimele Stiri
abonare newsletter