Sport

CFR Cluj – Borac Banja Luka 3-1 în primul tur din preliminariile Ligii Campionilor

CFR Cluj - Borac Banja Luka 3-1 în manșa tur din primul tur preliminar din Liga Campionilor.

CFR Cluj s-a impus cu 3-1 în primul meci din sezonul 2021/2022 în Liga Campionilor. Campioana României s-a impus la capătul unii meci în care au marcat Omrani, Deac, Sigurjonsson și Moraitis.

CFR Cluj a dominat începutul meciului și a avut șansa de a deschide scorul în minutul 10. Billel Omrani a fost tras în careul advers, iar centralul partidei a acordat lovitură de la 11 metri.


Ciprian Deac a executat lovitura de la 11 metri, dar mingea trimisă de veteranul lui CFR Cluj s-a oprit în bara porții adverse. Din fericire pentru echipa din Gruia, Omrani a fost pe fază și a trimis mingea în poartă.

CFR Cluj a făcut 2-0 în minutul 28 al partidei din Gruia. Ciprian Deac a marcat cu un șut plasat din centrul careului după ce a fost servit ideal de Billel Omrani. Francezul a făcut o primă repriză stelară și anunță un sezon promițător.


Campioana României a defilat în prima repriză și a fost la un pas de 3-0 în minutul 33. Valentin Costache a fost la un pas să marcheze cu un șut de la marginea careului de 16 metri.

Costache a ratat o nouă șansă uriașă de gol în minutul 39. Atacantul lui CFR Cluj a șutat de această dată perfect, dar un fundaș advers a repins de pe linia porții o minge care l-a depășit pe portarul Lakic.


La doar un minut distanță, Adrian Păun a tras superb din interiorul careului. Șutul mijlocașului român a fost respins frumos de Lakic. Păun a fost la un pas de a marca și în minutul 42, atunci când un fundaș advers l-a blocat perfect în momentul unui șut pe care scria 3-0.

Bosniecii aveau să lovească în minutul 45 prin Panagiotis Moraitis, cel care a reluat în poartă o minge centrată perfect din flancul drept al ofensivei.


CFR Cluj a atacant în valuri în repriza secundă. Elevii lui Șumudică au ratat ocazii importante în primele 10 minute prin Deac și Sigurjonsson. Islandezul avea să marcheze în cele din urmă în cele din urmă în minutul 60 cu un șut fabulos din unghi.

Campioana României s-a mulțumit cu avantajul de două goluri și nu a mai forțat până la finalul jocului. Tânărul Petrila a fost cel mai activ jucător al gazdelor pe final de meci și a ratat două ocazii importante la poarta lui Lakic.


Ultima mare șansă de gol i-a aparținut lui Stojan Vranjes. Fostul jucător de la CFR Cluj a scăpat singur cu Arlauskis, dar nu a reușit să-l învingă pe portarul lituanian.

Au evoluat echipele:

CFR Cluj (4-2-3-1): Arlauskis – Susic (Manea 79), Bouhenna, Cestor, Camora – Sigurjonsson, Rodriguez – Costache (Chipciu 61), Deac, Păun (Petrila 67) – Omrani (Debelujh 67)

Borac Banja Luka (4-2-3-1): Lakic – Coric, Milojevic, Cosic, Subic (Jovanovic 68) – Vojnovic (Begic 61), Meleg  (Molls 74)– Zakaric, Vranjes, Ziljkic  (74 Vusurovic)– Moraitis (Zivkovic 68)

Ultimele Stiri
abonare newsletter