Sport

ȚSKA Sofia nu se predă înaintea meciului cu CFR Cluj: „Venim să câștigăm. Vrem banii și punctele”

CFR Cluj și ȚSKA Sofia vor juca un meci vital în Europa League, joi, de la ora 22:00, în Gruia.

 

ȚSKA Sofia este eliminată din Europa League după ce a acumulat un singur punct în cele patru meciuri jucate până în acest moment. Bulgarii au remizat, 0-0, pe terenul celor de la AS Roma și vor să ia puncte și în meciul cu CFR Cluj.


Bruno Akrapovic, noul antrenor al celor de la ȚSKA Sofia, a declarat că vine la Cluj să câștige, deși nu mai are șanse la calificare.

„Vom încerca să arătăm un nivel bun și să câștigăm puncte. Îmi pare rău că nu mai este posibil să ne calificăm, dar toate meciurile trebuie jucate cu dorință maximă. Până acum, nu avem probleme medicale în lot. Suntem CSKA, suntem cea mai mare echipă din Bulgaria și îmi doresc de la jucătorii mei să arate asta. Nu am nicio informație legată de antrenorul care o va conduce pe CFR Cluj. E problema lor, nu mă ocup eu. Noi vrem să ne facem meciul și să câștigăm.Venim la Cluj atât pentru bani, cât și pentru puncte. Conducerea nu mi-a fixat niciun obiectiv, dar eu mi le setez foarte sus”, a spus antrenorul pentru Sportal.


ȚSKA Sofia este pe locul 4 în grupă, cu un singur punct. În tur, la Sofia, CFR Cluj s-a impus cu 2-0 prin golurile lui Mario Rondon și Ciprian Deac.

Ultimele Stiri
abonare newsletter