Sport

CFR Cluj aduce trei puncte mari de peste Dunăre! Campionii au învins ŢSKA Sofia

CFR Cluj s-a impus, joi seara, cu 2-0 pe terenul celor de ŢSKA Sofia în prima etapă din Grupa A din Europa League.

CFR Cluj aduce trei puncte mari de peste Dunăre! Campionii au învins ŢSKA Sofia CFR Cluj aduce trei puncte mari de peste Dunăre! Campionii au învins ŢSKA Sofia

 

 


În faţa a 12.000 de fani care au sfidat pandemia de COVID-19, CFR Cluj a început greu meciul de la Sofia şi a fost pusă la colţi de formaţia gazdă.

Georgi Yomov a avut prima mare ocazie a meciului, dar execuţia lui a fost respinsă de Cristi Bălgrădean, cel care a demonstrat în această seară de ce a fost ales drept înlocuitor al lui Giedrius Arlauskis. Bulgarii au continuat să pună presiune pe poarta campioanei, iar Sankhare şi Rodrigues au ratat alte două şanse bune de a marca.


CFR Cluj a pus primele probleme abia după minutul 25, atunci când Păun şi Djokovici au trimis două şuturi spre poarta bulgarilor. Tabela bătrânului stadion din Sofia a rămas nemodificată până la pauză, iar repriza secundă anunţat un iureş la poarta lui Bălgrădean.

Campioana României nu a mai acceptat să fie dominată în repriza secundă şi după doar 10 minute avea să deschidă scorul.  Ciprian Deac a centrat perfect, după un corner scurt, şi Mario Rondon avea să marcheze cu o lovitură de cap fantastică.


Golul lui Rondon le-a oferit multă linişte fotbaliştilor lui Dan Petrescu şi jocul a curs în direcţia dorită de Dan Petrescu. Campionii i-au lăsat să domine steril şi aveau să lovească decisiv după ce Gabriel Debelujh a obţinut o lovitură de la 11 metri, transformată cu siguranţă de Ciprian Deac.

CFR Cluj a câştigat cu 2-0 şi este pe primul loc în Grupa A din Europa League. Formaţia ardeleană este urmată de AS Roma, formaţie care s-a impus cu 2-1 în meciul cu Young Boys Berna.

Ultimele Stiri
abonare newsletter