Sport

Academica Clinceni a promovat matematic! "U" Cluj a sperat 70 de minute

Academica Clinceni s-a impus cu 2-1 în duelul cu FC Argeş Piteşti şi este prima echipă promovată direct în Liga 1 Betano.

Formaţia antrenată de Ilie Poenaru a fost condusă mai bine de 70 de minute de FC Argeş Piteşti, însă golurile lui Patriche şi Horşia au făcut ca trupa ilfoveană să promoveze direct în Liga 1.

Piteştenii au început excelent jocul şi au deschis scorul în minutul 8 prin Năstăsie, dar au cedat fizic în ultimele minute, iar reuşitele lui Patriche din minutul 81 şi a lui Horşia din minutul 90+2 au declanşat fiesta la Clinceni.


Academica Clincei a ajuns în acest moment la 84 de puncte, fiind pe primul loc în clasament şi promovată matematic. Ilfovenii sunt urmaţi de Chindia Târgovişte, echipă care mai are nevoie de un singur punct în partidele Luceafărul Oradea şi Energeticianul. Victoria celor de la Academica Clinceni complică teribil situaţia Universităţii Cluj, deoarece elevii pregătiţi de Bogdan Lobonţ au sperat că vor putea promova direct în cele din urmă.

Universitatea Cluj are nevoie de două victorii sau un pas greşit al celor de la Petrolul Ploieşti pentru a obţine locul al 3-lea, cel care duce la baraj.

Etichete: academica clinceni
abonare newsletter