Sport

CFR Cluj a început cu stângul play-off-ul: înfrângere pe terenul Stelei

Echipa de fotbal CFR Cluj a început cu stângul play-off-ul Ligii 1, după ce a pierdut cu scorul de 2-0 meciul disputat duminică în deplasare pe terenul formaţiei Steaua Bucureşti.

Pentru CFR Cluj urmează meciul cu Astra vineri în Gruia. FOTO Arhivă Pentru CFR Cluj urmează meciul cu Astra vineri în Gruia. FOTO Arhivă

Steaua s-a impus grație golurilor marcate pe finalul jocului de Harlem Gnohere (84) și Ovidiu Popescu (90+1), transmite agenţia Agerpres. Meciul a fost unul spectaculos, iar Steaua a făcut cel mai bun joc al său din 2017. CFR-iştii au avut o bară în minutul 12, când șutul lui Billel Omrani, precedat de o trecere frumoasă pe lângă un adversar, a nimerit transversala, după care Nouvier a tras şi el destul de aproape de poartă. Steaua a avut la rându-i o bară, prin Ov. Popescu (36), din lovitură liberă.

După pauză, clujenii au ratat o mare ocazie prin Adrian Păun (62), după care Florin Tănase (Steaua) a irosit una dintre marile ocazii ale campionatului, şutând peste poartă din 3 metri. Alibec (69) a tras şi el pe lângă poartă, pentru ca Gnohere să deschidă scorul în minutul 84, din centrarea lui Gabi Enache. Ovidiu Popescu a dus scorul la 2-0 tabela în primul minut al prelungirilor, dintr-o lovitură liberă trimisă în vinclul porţii apărate de portarul Mihai Mincă.


Steaua urcă momentan pe primul loc în clasament cu 27 de puncte, întrucât Viitorul dispută primul meci din play-off luni cu Dinamo.

Pentru CFR Cluj urmează meciul de acasă, vineri de la ora 20.30, cu campioana Astra Giurgiu, care a remizat în primul ei joc din play-off sâmbătă cu CSU Craiova.

Ultimele Stiri
abonare newsletter