Sport

Teja despre revenirea lui Ganea: "Dacă mi se va cere să plec, voi pleca"

Repus în drepturi de către intanță, Ionel Ganea a anunțat că se va prezenta luni la antrenamentele Universității Cluj. Decizia Curții de Apel l-a surprins și pe actualul tehnician al "șepcilor roșii". Mihai Teja susține că nu se va opune în cazul în care cei din conducere vor decide să renunțe la serviciile sale.

„Eu nu știu nimic despre ce este vorba, cei din conducere trebuie să stabilească. Dacă mi se va cere să plec, voi pleca. Dacă mi se cere să rămân, voi rămâne. Cred că o să se rezolve problemele și o să mergem la CFR Cluj să câștigăm", a subliniat Teja.

"U" Cluj a pierdut cu Dinamo și a ratat șansa de a trece peste linia de retrogradare, dar Mihai Teja nu dezarmează. "Le-am spus băieților că că nu toate meciurile sunt la fel. Depinde de zi, de atitudine. La fiecare meci trebuie să-ți dorești mai mult, să vrei să câștigi. Astăzi nu am făcut un meci reușit, nici Lemnaru nu a dat gol. În plus, am luat un gol stupid. Băieții și-au dorit mai mult după ce Dinamo a înscris, însă nu s-a putut mai mult. Îmi pare rău că am suferit prima înfrângere acasă, dar trebuie să ne ridicăm, să mergem înainte, pentru că ne așteaptă un meci foarte cu greu cu CFR, pe care vrem să-l câștigăm", a mărturisit tehnicianul.


Teja a dat vina și pe arbitraj pentru eșecul cu Dinamo. Antrenorul clujenilor i-a reproșat lui Adrian Comănescu faptul că nu a semnalizat un fault evident la faza din care a rezultat golul "câinilor". "Eu am văzut că a fost fault în atac. Dar chiar dacă a fost sau nu, jucătorul nostru trebuia să dea mingea afară. Ce mai pot să fac acum? Noi ne pierdem serviciul, pierdem puncte sau obiective pe aceste detalii. Pe un fault dat sau nedat, munca noastră se duce pe apa sâmbetei", a răbufnit tehnicianul "șepcilor roșii".
 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter