Sport

Bavcevic a plecat de la „U“ Mobitelco!

<p><strong><img src="documente/stories/2013/05_mai/27/08 bavcevic.jpg" border="0" style="margin: 2px 5px; float: right;" />Croatul Niksa Bavcevic a renunțat la conducerea tehnică a formației „U“ Mobitelco, anunță clubul clujean.</strong>


Conform site-ului oficial al „U“ Mobitelco, despărțirea s-a făcut de comun acord. Dorin Pintea va fi noul antrenor al fostei campioane, cel puțin temporar. „Domnul Bavcevic nu mai este antrenorul echipei noastre. De comun acord, am luat decizia să ne despărțim și fiecare să meargă pe drumul lui. Echipa va fi preluată de Dorin Pintea. Îi mulțumim domnului Bavcevic pentru sezonul pe care l-am avut împreuna, atât la echipa de seniori, cât și în ceea ce privește întreg clubul. Îi dorim mult succes în continuare“, a declarat Mircea Cristescu, președintele clbului.
Niksa Bavcevic a ținut să mulțumească tuturor celor cu care a colaborat la „U“ Mobitelco. „Vreau să mulțumesc conducerii clubului, stafului echipei, tuturor celor din club, jucătorilor, pentru acest sezon. Sunt bucuros că am făcut parte din marea familie U Cluj și le doresc tuturor toate cele bune în viitor. Regret că nu voi termina munca începută în acest sezon, în special cu jucătorii tineri, dar sper că succesorul meu va continua această treabă. Mulțumesc tuturor și Haide U, și de mere, și de nu!“, a spus tehnicianul croat.   

abonare newsletter