Sport

Dan Petrescu, înaintea meciului cu FCSB: „E clar că acest meci e mult mai important pentru noi decât pentru ei”

CFR Cluj va juca în etapa a 9-a din Superliga, pe Arena Națională, împotriva campioanei României, FCSB, sâmbătă, de la ora 20:00. Ce așteptări are Dan Petrescu de la acest meci?

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: Paula Copaciu - monitorulcj.ro Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: Paula Copaciu - monitorulcj.ro

 

 


Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a susținut o conferință de presă premergătoare duelului cu FCSB, din etapa cu numărul 9 din play-off-u Superligii. 

 


„Bursucul” este de părere că echipa din București meritat acest campionat.

„E clar că acest meci e mult mai important pentru noi decât pentru cei de la FCSB. Sunt sigur că ei vor trata meciul foarte serios deoarece vor primi medaliile de campioni, stadionul va fi plin, vor să arate că au meritat acest campionat.


Au meritat titlul, n-am fost aici, nu știu prea multe, dar au avut mereu rezultate foarte bune, dacă au pierdut un meci imediat și-au revenit. Depinde ce vom face și noi, e clar că presiunea maximă e pe CFR pentru că jucăm pentru un loc în cupele europene. Sper să facem un meci perfect, numai așa putem avea un rezultat pozitiv, în restul meciurilor din acest sezon n-am câștigat cu FCSB, dar au fost meciuri strânse, se poate întâmpla orice.

Dacă mă uit la jucătorii pe care îi au ei și jucătorii pe care îi are CFR, eu cred că au fost mai omogeni, sunt aproape aceeași din sezonul trecut, la CFR a fost o schimbare masivă și de aceea poate a fost mai greu. El Kaddouri este accidentat, în rest toată lumea e aptă de joc.”, a declarat Petrescu.


CFR Cluj va juca în etapa a 9-a din Superliga, pe Arena Națională, împotriva campioanei României, FCSB, sâmbătă, de la ora 20:00.

În ultimul meci direct dintre FCSB și CFR Cluj, disputat în runda a 4-a din play-off, roș-albaștrii au reușit să câștige, în Gruia, cu scorul de 1-0, gol marcat de către Florinel Coman în minutul 16. 


De asemenea, în sezonul regular, în runda a 19-a, cele două au remizat, scor 1-1, iar în primul meci dintre cele două din sezonul 2023/2024, FCSB a câștigat cu scorul de 1-0 pe Național Arena.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj continuă lupta pentru locul 2. Meci decisiv cu FCSB.

Cristi Balaj ar putea să revină ca președinte la CFR Cluj: „Dan Petrescu a fost cel care a insistat să vin și prima dată la CFR Cluj”

Ultimele Stiri
abonare newsletter