Sport

CFR Cluj continuă lupta pentru locul 2. Meci decisiv cu FCSB.

CFR Cluj va juca în etapa a 9-a din Superliga, pe Arena Națională, împotriva campioanei României, FCSB, sâmbătă, de la ora 20:00.

CFR Cluj continuă lupta pentru locul 2. Meci decisiv cu FCSB. Sursă foto: Facebook/ CFR Cluj CFR Cluj continuă lupta pentru locul 2. Meci decisiv cu FCSB. Sursă foto: Facebook/ CFR Cluj

 

 


CFR Cluj va juca în etapa a 9-a din Superliga, pe Arena Națională, împotriva campioanei României, FCSB, sâmbătă, de la ora 20:00, iar clujenii au un obiectiv clar: locul 2. 

În momentul de față, echipa antrenată de Dan Petrescu se află pe locul 3 în Superliga cu 40 de puncte, fiind la egalitate cu Universitatea Craiova, care se află pe locul 2. Clujenii au reușit, în ultima etapă, să câștige cu Rapid București, scor 3-2, fiind primul meci unde pe banca tehnică a CFR-ului a stat Dan Petrescu. 


CITEȘTE ȘI: 
Dan Petrescu, după revenirea la CFR Cluj: „Mă bucur că i-am făcut pe fani fericiţi. Aici m-am simţit mereu ca acasă.”

Până acum, CFR Cluj a reușit în play-off să câștige 4 meciuri, a remizat o singură dată și a pierdut de 3 ori. 

FCSB nu mai are nevoie de nicio introducere, în condițiile în care a câștigat deja titlul în România. Echipa patronată de Gigi Becali are 49 de puncte, reușind în play-off să câștige 5 meciuri, a remizat de două ori și a pierdut un singur meci. 


Clasament play-off. Sursă foto: Flashscore.ro

În ultimul meci direct dintre FCSB și CFR Cluj, disputat în runda a 4-a din play-off, roș-albaștrii au reușit să câștige, în Gruia, cu scorul de 1-0, gol marcat de către Florinel Coman în minutul 16. 

De asemenea, în sezonul regular, în runda a 19-a, cele două au remizat, scor 1-1, iar în primul meci dintre cele două din sezonul 2023/2024, FCSB a câștigat cu scorul de 1-0 pe Național Arena.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj aniversează 16 ani de la câștigarea primului titlu din istoria clubului

Etichete: cfr cluj fcsb superliga
Ultimele Stiri
abonare newsletter