Sport

Rapid București, părăsită de galerie la meciul cu CFR Cluj: „Decizia este o formă firească și civilizată de a răspunde lipsei de respect”

CFR Cluj joacă, duminică, 5 mai, contra echipei Rapid București în etapa cu numărul 8 din play-off-ul Superligii. Suporterii echipei Rapid au decis să boicoteze meciul.

Suporterii echipei Rapid au decis să boicoteze meciul cu CFR Cluj/ Foto: Peluza Nord - Rapid București - Facebook Suporterii echipei Rapid au decis să boicoteze meciul cu CFR Cluj/ Foto: Peluza Nord - Rapid București - Facebook

 

 


Suporterii Rapidului au luat o decizie categorică înaintea derby-ului cu CFR Cluj, duminică, 5 mai, ora 21:30, în etapa a 8-a din play-off-ul SuperLigii. 

 


Suporterii, nemulțumiți de rezultate, au luat decizia radicală după ce Paul Iacob a sărit la bătaie cu suporterii după înfrângerea Rapidului, scor 1-2 cu Universitatea Craiova, în etapa a 7-a din play-off-ul Superligii.

 „Decizia este o formă firească și civilizată de a răspunde lipsei de respect”

„În atenția tuturor rapidiștilor, anunțăm că Peluza Nord a decis, împreună cu toate grupurile oficiale organizate din țară, să nu se prezinte la partida din Gruia.
Rapid este un club stabil financiar, care oferă tuturor jucătorilor posibilitatea de a progresa într-un mediu benefic, susținuți de cei mai pătimași suporteri din România. Cunoaștem toți ce înseamnă spiritul Rapidului, ce reprezintă Giuleștiul, iar în contextul în care reprezentanții din teren au avut parte de susținere necondiționată din tribune, cât și din partea conducerii, este o totală lipsă de respect să riposteze cu aroganță sau violență, în casa noastră, după ce prestațiile fotbalistice au fost batjocoritoare la adresa clubului și a întregii suflări rapidiste.
Indiferent că vorbim de Peluza Nord sau o altă zonă a stadionului, suporterii rapidiști trebuie respectați, mai ales în condițiile în care au cântat neîncetat, indiferent de rezultate, pentru niște jucători cu caractere îndoielnice, care pun orgoliile personale și interesele mai presus de binele Rapidului.
Atitudinea delăsătoare și superficialitatea etalată, după ce au măturat pe jos cu încrederea și speranțele rapidiștilor, sunt îngrijorătoare deoarece se manifestă la nivel general în rândul lotului, aspect alarmant într-un club cu obiectivele Rapidului.
Avem încredere în conducere și sperăm că se vor lua deciziile potrivite pentru sezonul viitor. Ediția actuală este terminată pentru noi, iar orice altă perspectivă este eronată sau deluzorie.
Rapid are nevoie de un tehnician experimentat, cu sânge-n instalație și pe care să-l recomande experiența și realizările, nu de experimente care să toace banii conducerii și nervii oamenilor. Indiferent că e străin sau român, să fie ANTRENOR certificat de succese, nu doar în acte.
Decizia este o formă firească și civilizată de a răspunde lipsei de respect și superficialității lotului, care ne-au adus în situația în care Rapidul să joace ultimele trei etape doar meciuri amicale.
Și..ca o încheiere, piața de bodyguarzi e foarte diversă, dar chiar nu considerăm corespunzător ca suporterii din galeriile rivale să asigure ordinea la meciurile de pe stadionul Giulești, îmbrăcați tot în negru, ca la meciurile favoriților. Rămânem în continuare plini de speranță pentru viitor și cu încredere că împreună vom reuși să reconstruim un Rapid puternic!”, a transmis Peluza Nord.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, criticat după ce s-a reîntors la CFR Cluj: „Nu mi-a plăcut niciodată”

De ce s-a întors Dan Petrescu la echipa din Gruia?: „Când te cheamă CFR, e greu să refuzi”

Ultimele Stiri
abonare newsletter