Sport

Cu banii pe masă! Neluțu Varga a anunțat o primă record pentru CFR Cluj: „Sunt ferm convins că pot să-mi ia banii”.

Neluțu Varga, patronul echipei CFR Cluj, a anunțat o primă record pentru jucătorii clujeni, în cazul în care reușesc să aducă trofeul de campioană a României în Gruia.

Neluțu Varga a anunțat o primă record pentru CFR Cluj. Sursă foto: Captură TV Neluțu Varga a anunțat o primă record pentru CFR Cluj. Sursă foto: Captură TV

 

 


Neluțu Varga, patronul echipei CFR Cluj, a anunțat o primă record pentru toată lumea, în cazul în care vor reuși să câștige campionatul.

Patronul echipei clujene este ferm convins că CFR Cluj se va bate la titlu până în ultima etapă. 


„Chiar dacă în acest moment se vorbește mai puțin de CFR, eu vă spun că CFR-ul se va bate la titlu până în ultima etapă. Suntem o echipă foarte puternică, suntem o echipă care, veți vedea, o să aibă o cu totul altă față în play-off, unde acolo meciurile se vor juca cu inima”, a spus Neluțu Varga, scrie Fanatik.ro

Neluțu Varga: „Avem o inimă mare, mare și o vom demonstra tuturor adversarilor”

De asemenea, patronul echipei CFR Cluj a mai anunțat că dacă jucătorii vor lua titlul vom primi o primă record, unică în Superliga. 


„Iar noi, la CFR, avem o inimă mare, mare, mare și asta o vom demonstra tuturor adversarilor. Le spun atât fanilor: credeți în noi! Urmează 10 finale, iar CFR le va juca pe toate ca și cum ar fi ultimul meci. Dacă băieții iau titlul, îi anunț public că prima este una record. Le voi da să împartă lor și staff-ului un milion de euro. Deci aceasta este prima pe care CFR Cluj, jucătorii și toți cei care trudesc la echipă o vor împărți în cazul în care luăm titlul de campioană. Eu sunt ferm convins că pot să-mi ia banii, îi dau cu cea mai mare plăcere și am mare încredere că avem forța necesară să câștigăm din nou titlul de campioană a României”, a conchis Neluțu Varga. 

CITEȘTE ȘI: Programul primei etape din play-off și clasamentul din Superligă

Reamintim că CFR Cluj a terminat  pe locul 3 în Superliga cu 53 de puncte, având 15 victorii, 8 egaluri și 7 înfrângeri.  CFR Cluj va întâlni în prima etapă din play-off pe Universitatea Craiova, echipă care a terminat pe locul 4 în sezonul regulat cu 49 de puncte, având 13 victorii, 10 egaluri și 7 înfrângeri. Totodată, după înjumătățirea punctelor, diferența dintre FCSB și CFR este de doar 5 puncte. 


Chiar dacă Neluțu Varga a anunțat că lupta pentru titlu este încă deschisă, trebuie să amintim de faptul că Rapid, echipa momentului din Superliga, a reușit să o pună la punct pe liderul FCSB, câștigând cu scorul de 4-0, într-un meci unde s-au adunat peste 50.000 de oameni. 

În ultima etapă a sezonului regulat, CFR Cluj a jucat în Gruia împotriva celor de la FC Hermannstadt. Clujenii au reușit, la limită, să câștige meciul cu scorul de 1-0, gol marcat în ultimele minute de joc de către Otele. În acest meci, CFR Cluj a avut o posesie de 60%, cinci șuturi pe poartă, 16 ocazii de gol și 56 de atacuri periculoase. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a câștigat „la limită” meciul cu Hermannstadt, scor 1-0. Mutu, atac la adresa lui Mandorlini.

Neluțu Varga, patronul echipei CFR Cluj, nu îl iartă pe Gigi Becali: „O mare prostie”

Ultimele Stiri
abonare newsletter