Sport

Neluțu Varga, patronul echipei CFR Cluj, nu îl iartă pe Gigi Becali: „O mare prostie”

Neluțu Varga, patronul CFR-ului, i-a oferit replica lui Gigi Becali, după ce patronul de la echipa FCSB a declarat în mai multe rânduri că lupta pentru titlu este închisă.

Neluțu Varga, patronul echipei CFR Cluj/ Foto: captură TV Neluțu Varga, patronul echipei CFR Cluj/ Foto: captură TV

 

 


Echipa FCSB are un avantaj de 11 puncte față de ocupantele pozițiilor doi și trei, CFR Cluj și Rapid, iar patronul echipei nu s-a ferit să afirme că nu mai are emoții în ceea ce privește câștigarea campionatului.

 


„O să fie FCSB, care nu mai are treabă, CFR, Farul, Rapid, Universitatea Craiova și Sepsi. Eu nu mai am treabă, o să fie între ei acolo”, a declarat Becali.

Replica lui Varga pentru Gigi Becali

Finanțatorul de la CFR Cluj a mărturisit că nu îl deranjează atitudinea arătată de adversari, ba chiar ar putea reprezenta un avantaj. 


„Să știți că asta e o mare prostie ce o fac ei. Dar nu comentez eu ce comentează ei. Eu vă spun că atunci când închizi ochii, e cea mai mare greșeală. Pe mine mă bucură chestia asta, pentru că ei dorm pe o ureche.

Dar o să vedeți că, atunci când CFR va începe să câștige trei-patru-cinci meciuri și ei se încurcă un singur meci, deja au sula în coaste. În momentul acela, au o problemă”, a declarat Neluțu Varga, potrivit Playsport.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ovidiu Hoban și Șerban Blidaru, tehnicienii echipei de tineret U18 a CFR Cluj

Ciprian Deac, cu gândul la titlu după ce CFR a câștigat contra Voluntari: „Nu mă gândesc la locul doi”

Ultimele Stiri
abonare newsletter