Sport

CFR Cluj a câștigat „la limită” meciul cu Hermannstadt, scor 1-0. Mutu, atac la adresa lui Mandorlini.

CFR Cluj a câștigat la limită, scor 1-0, în partida de pe teren propriu cu FC Hermannstadt. Adrian Mutu a ținut să precizeze și că lucrurile s-au schimbat în bine la echipă, de la venirea sa pe banca ardelenilor.

CFR Cluj a câștigat „la limită” meciul cu Hermannstadt, scor 1-0. FOTO: cfr1907.ro CFR Cluj a câștigat „la limită” meciul cu Hermannstadt, scor 1-0. FOTO: cfr1907.ro

 

 


Adi Mutu a uitat de modestie, după victoria CFR Cluj – Hermannstadt pe terenul din Gruia, și l-a atacat pe Andrea Mandorlini, arătând că „lucrurile s-au schimbat în bine” după venirea sa.

 


Prima repriză a stat sub semnul echilibrului. În minutul 28, Găman i-a recentrat lui Bejan în fața porții, dar Muhar a avut o intervenție excelentă și a respins. În minutul 41, Stoica a trimis un șut plasat, dar balonul a trecut pe lângă poarta lui Sava.

Intrat la pauză, Michael a avut o ocazie excelentă în startul reprizei secunde cu un șut trimis de la distanță, însă Căbuz a respins. În minutul 49, Muhar a reușit să marcheze cu capul, dar reușita a fost anulată pe motiv că mingea părăsise suprafața de joc înaintea golului. În minutele 74 și 79, oaspeții au ratat două șanse de a marca prin Neguț, însă de fiecare dată mingea a trecut pe lângă poarta lui Sava. În prelungirile partidei, Otele a reușit un șut excepțional din marginea careului de 16 metri și a marcat golul cu numărul 13 în Superligă, stabilind scorul final al întâlnirii, 1-0.


Mutu, cinci victorii, două remize și o înfrângere la CFR Cluj

„Briliantul” a ținut să precizeze și că lucrurile s-au schimbat în bine la echipă, de la venirea sa pe banca ardelenilor. Deși nu a vrut să se laude, Mutu l-a înțepat cu această declarație pe fostul antrenor al clujenilor, Andrea Mandorlini.

„Știam că o să avem un meci greu de lupă. Mă așteptam să atace mai mult, dar m-au surprins. În prima repriză am fost mai lenți, iar în a doua repriză am vrut puțin mai multă viteză. A fost un meci frumos, bine că s-a încheiat cu victoria noastră.


L-am felicitat pe Marius (n.r. Marius Măldărășanu) pentru tot ce a reușit la Hermannstadt, îmi pare rău că nu s-a calificat și el.

Da, sunt de opt meciuri. Cinci victorii, două remize și o înfrângere, e o statistică bună, dar cred că puteam să scoatem mai mult de la Galați. Astăzi am gestionat bine ultimul minut, dar tot timpul se poate mai bine.


Anul ăsta și play-out-ul este interesant. Cred că lucrurile s-au schimbat în bine după venirea mea, nu vreau să mă laud. Să vedem ce se întâmplă mâine și după putem face comentarii.

Nu ne dăm niciodată bătuți, dar e foarte greu. Diferența e deja mare și știm asta. Important e să ne facem noi meciurile”, a spus Adrian Mutu.

Mario Camora, 500 de meciuri alături de CFR

Mario Camora (37 de ani) a intrat definitiv în istoria celor de la CFR Cluj, echipa pentru care evoluează încă din 2011.  La meciul contra celor de la FC Hermannstadt, fundașul lusitan a devenit primul fotbalist din istoria „Feroviarilor” care a bifat 500 de prezențe. 

13 ani i-au trebuit lui Mario Camora să ajungă la 500 de meciuri pentru CFR Cluj, formație pentru care deja deținea recordul pentru cele mai multe prezențe. 

În cele 500 de meciuri bifate, căpitanul a reușit să marcheze 14 goluri și să ofere 38 de pase decisive. 

În plus, Camora a câștigat alături de CFR Cluj șase titluri, o Cupă a României și două Supercupe. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Zi de meci. „U” Cluj și CFR Cluj dispută meciurile etapei a 30-a din Superligă, de la aceeași oră.

Ultimele Stiri
abonare newsletter