Sport

CFR Cluj face un nou transfer. Fostul jucător de la Napoli, Omar El Kaddouri, ajunge în Gruia.

Un fost jucător de la Napoli, Omar El Kaddouri, va juca pentru echipa lui Andrea Mandorlini, în urma transferului făcut de CFR Cluj.

Un nou transfer la CFR Cluj - Omar El Kaddouri ajunge în Gruia/Foto: Paok Community youtube.com Un nou transfer la CFR Cluj - Omar El Kaddouri ajunge în Gruia/Foto: Paok Community youtube.com

 

 


CFR Cluj a rezolvat transferul lui El Kaddouri, fostul jucător al celor de la Napoli. Jucătorul cu peste 100 de apariții în Serie A va semna un contract pe trei ani cu echipa din Gruia. 

 


Plecarea lui Yevgen Konoplyanka îi permite CFR-ului să încerce o nouă mișcare impresionantă pe piața transferurilor.

Neluțu Varga, finanțatorul celor de la CFR Cluj, a confirmat că fostul jucător de la Napoli este deja la Cluj și urmează să facă vizita medicală. El Kaddouri va semna un contract pe trei ani cu CFR, potrivit Hotnews.ro


CITEȘTE ȘI: 
CFR Cluj a reziliat contractul cu Ievhen Konoplianka. Jucătorul ucrainean a evoluat doar în patru partide alături de echipa din Gruia.

„El Kaddouri este o adevărată lovitură. După părerea mea este cel mai bun jucător care vine în ultimii ani în campionatul României. SuperLiga nu a mai văzut un jucător precum El Kaddouri. Este un super fotbalist și o super lovitură pe care am reușit să o dăm pentru fanii CFR Cluj”, a declarat finanțatorul celor de la CFR Cluj, potrivit sursei citate. 

Omar El Kaddouri (33 de ani) este liber de contract din vara anului 2023, după despărțirea de PAOK, iar în trecut a evoluat și pentru Napoli, actuala campioană a Italiei.
Cu 30 de selecții și 5 goluri la naționala Marocului, jucătorul cotat în prezent la 600.000 de euro evoluează pe postul de mijlocaș ofensiv și are la activ 108 apariții, 12 goluri și 16 pase în Serie A.


„Mi-au plătit un singur salariu din cinci”

Yevgen Konoplyanka și-a reziliat contractul cu CFR Cluj, miercuri, la mai puțin de șase luni după transferul în Gruia. Jucătorul ucrainean a atacat dur fosta lui echipă.
„Clubul mi-a plătit un singur salariu dintre cele cinci. Încă nu s-a rezolvat situația cu mine. Ce planuri am? Vreau să petrec o săptămână cu familia, iar apoi mă voi gândi la viitor”, a declarat Yevgen Konoplyanka după despărțirea de CFR Cluj. 

CITEȘTE ȘI: 
Yevgen Konoplyanka, atac dur la adresa CFR-ului: „Mi-au plătit un singur salariu din cinci”

Konoplianka (34 ani) a disputat doar patru partide pentru CFR Cluj în Superligă (54 de minute) şi una în preliminariile Europa Conference League (15 minute).


La scurt timp după anunțul transferului lui El Kaddouri, Cristi Balaj a dezvăluit că CFR Cluj pregătește alte transferuri importante.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj va pregăti în Spania partea a doua a sezonului

Ultimele Stiri
abonare newsletter