Sport

O să fie atmosferă incendiară în Gruia. Meciul dintre CFR și „U” este SOLD OUT.

A mai rămas o zi până la meciul dintre CFR și „U” Cluj, iar partida se va juca cu casa închisă. Conducerea echipei din Gruia a anunțat că toate biletele s-au vândut.

Meciul dintre CFR și „U” din 21 august 2023/ Foto: arhivă monitorulcj.ro Meciul dintre CFR și „U” din 21 august 2023/ Foto: arhivă monitorulcj.ro

 

 


Joi, 21 decembrie, rivalele din Cluj, CFR și „U”, se vor întâlni în Gruia, în etapa cu numărul 21 din Superligă. 

 


Meciul va începe de la ora 19:45.

Potrivit conducerii echipei CFR Cluj, toate biletele pentru partidă s-au epuizat.


„S-au epuizat toate biletele disponibile pentru derby-ul de joi. Mulțumim tuturor suporterilor care și-au achiziționat tichete la meciul cu U! Vă așteptăm joi, 21 decembrie, de la ora 19:45, să cântăm împreună și să ne arătăm susținerea față de băieții noștri”, a transmis CFR Cluj.

Însemnele „U” Cluj, INTERZISE în Gruia, cu excepția peluzei

CFR Cluj a interzis suporterilor „U” Cluj sa vină cu fulare, tricouri și orice alte însemne ale clubului, cu excepția peluzei 1.


„Dorim să transmitem suporterilor că, din motive de securitate, și pentru o bună desfășurare a meciului, este interzis accesul în stadion, la meciul de joi seara, cu fulare, șepci sau alte articole vestimentare cu însemnele clubului U Cluj, cu excepția fanilor prezenți în Peluza 1 sector 28 (sectorul dedicat suporterilor echipei oaspete)”, a informat echipa din Gruia. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Antrenorul CFR Cluj, reacție virulentă după înfrângerea cu Sepsi. Mandorlini: „De ce să fiu demis?”

„U” Cluj a pierdut meciul contra Oțelului Galați. Clujenii s-au trezit cu un gol anulat.

Ultimele Stiri
abonare newsletter