Sport

Se anunță un derby incendiar! Însemnele „U” Cluj, INTERZISE în Gruia, cu excepția peluzei. Reacția „Șepcilor roșii”.

Derby-ul Clujului încinge spiritele. CFR Cluj a interzis suporterilor „U” Cluj sa vină cu fulare, tricouri și orice alte însemne ale clubului, cu excepția peluzei 1.

Derby incendiar în Gruia, programat joi, 21 decembrie/Foto: Fotbal Club CFR 1907 Cluj Facebook.com Derby incendiar în Gruia, programat joi, 21 decembrie/Foto: Fotbal Club CFR 1907 Cluj Facebook.com

 

 


Derby-ul Clujului, programat pentru joi, încinge spiritele înaintea partidei decisive din Liga 1. 

 


CFR Cluj a anunțat că însemnele echipei adverse sunt interzise pe Cluj Arena. 

„Dorim să transmitem suporterilor că, din motive de securitate, și pentru o bună desfășurare a meciului, este interzis accesul în stadion, la meciul de joi seara, cu fulare, șepci sau alte articole vestimentare cu însemnele clubului U Cluj, cu excepția fanilor prezenți în Peluza 1 sector 28 (sectorul dedicat suporterilor echipei oaspete)”, informează echipa din Gruia. 


„Șepcile roșii” au reacționat. 

„În Alb și Negru susținem Universitatea oriunde, oricând, cu orice preț”, au notat suporterii „studenților”. 


„Fularele și hainele Alb și Negru, însemnele cu magica potcoavă "U", Șepcile Roșii, reprezintă Simbolul Unor Inimi Românești! Nimeni, niciodată, nu ne interzice să le avem cu noi, nu are puterea să ne impună să nu le purtăm. Vibrăm în Alb și Negru pe ritmurile Odei Bucuriei în Cluj-Napoca! Nu renunțăm la identitatea noastră, la ce ne reprezintă!
Începând de mâine ne vedem în Gruia!
Haide "U"!”, au notat suporterii Universității Cluj. 

CFR Cluj-„U” Cluj se dispută joi, 21 decembrie, de la ora 19:45, pe stadionul Constantin Rădulescu (Gruia) din Cluj-Napoca. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Derby incendiar pe Cluj Arena. „U” și CFR se întâlnesc în Cupa României

Întâlnire de gradul zero pe Cluj Arena. Se joacă Derby-ul Clujului din Cupa României. Peste 180 de jandarmi vor fi mobilizați

Ultimele Stiri
abonare newsletter