Sport

CFR Cluj a pierdut derby-ul cu Universitatea Craiova (1-0)

CFR Cluj a fost învinsă de Universitatea Craiova cu scorul de 1-0 (0-0), sâmbătă seara, în Bănie, în derby-ul etapei a 18-a a Superligii de fotbal.

CFR Cluj a pierdut meciul cu Universitatea Craiova, sâmbătă seară. Foto: cfr1907.ro CFR Cluj a pierdut meciul cu Universitatea Craiova, sâmbătă seară. Foto: cfr1907.ro

 

 


Unicul gol al partidei a fost marcat de atacantul Elvir Koljic (90), introdus după pauză. Bosniacul nu mai marcase în Superligă din aprilie.

 


Universitatea a dominat jocul, dar CFR a avut ocaziile mai mare, între care două bare ale grecului Panagiotis Tachtsidis (45, 65).

Jovan Markovic (Universitatea) a bifat meciul cu numărul 100 în Superligă. Fostul internaţional Mihăiţă Pleşan a dat lovitura de start a partidei.


Universitatea a câştigat toate cele trei meciuri sub comanda bulgarului Ivailo Petev. CFR a ajuns la patru etape consecutive fără victorie, două egaluri şi două eşecuri. În tur, scorul a fost egal, 1-1.

Universitatea Craiova  FC CFR 1907 Cluj 1-0 (0-0), Stadion „Ion Oblemenco” Craiova


  • A marcat: Elvir Koljic (90).
  • Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitri asistenţi: George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel), Mircea Orbuleţ (Bucureşti); al patrulea oficial: Iulian Dima (Bucureşti)
  • Arbitru video: Cătălin Popa (Piteşti); arbitru asistent video: Marius Badea (Râmnicu Vâlcea)
  • Observatori: Aron Huzu (Sibiu) - CCA, Paul Cazan (Bucureşti) - LPF

 Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Patronul echipei Universitatea Craiova înainte de partida contra CFR Cluj: „E Champions League la tine acasă”

Ultimele Stiri
abonare newsletter