Sport

Patronul echipei Universitatea Craiova înainte de partida contra CFR Cluj: „E Champions League la tine acasă”

Meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj este programat, sâmbătă, 2 decembrie, în etapa cu numărul 18 din Superligă.

Patronul Mihai Rotaru/ Foto: as.ro Patronul Mihai Rotaru/ Foto: as.ro

 

 


Mihai Rotaru, patronul echipei din Craiova, a declarat că el nu pune presiune asupra jucătorilor înaintea partidei contra CFR Cluj. 

 


Totodată, Rotaru a recunoscut că se așteaptă la un adevărat spectacol între cele două formații, care aspiră an de an la câștigarea titlului în Superligă.

„Eu și dacă joc cu echipa a doua a lui Papură am emoții, normal că iei în calcul orice. E vorba despre frumusețea așteptării unui meci mare, trebuie să fim prezenți acolo. Nu frica de a pierde. E Champions League la tine acasă, avem poate cel mai frumos stadion din România, avem și staruri și călători de pian. Despre asta e vorba.
E vorba despre suporteri, public. Nu suntem pe val, ne-am făcut treaba bine sau mai puțin bine, sau mai mult bine. CFR e CFR, e echipa ultimilor 10 ani. Au antrenor italian care a antrenat în Serie A, au cel mai mare buget din Superligă, cred că ne depășesc în continuare. Atunci, sigur că orice se poate întâmpla. Repet, noi trebuie să așteptăm aceste meciuri ca un spectacol, să ne bucurăm de el. Vor fi 20.000 în tribună, vom aștepta rezultatul, sperăm să fim noi cei victorioși”, a spus Rotaru pentru Fanatik.


Universitatea Craiova ocupă locul patru în clasamentul Superligii, cu 29 de puncte, în timp ce adversara de sâmbătă, CFR Cluj, se află pe doi, cu 32 de puncte.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj și UTA Arad au remizat în Gruia, scor 0-0, în SuperLigă

CFR și „U”, lovite de FRF. Rivalele din Cluj, amendate de Comisia de Disciplină în urma incidentelor din Cupa României

abonare newsletter