Sport

Zi de meci pentru „U” și CFR Cluj! Care sunt adversarele?

„U” și CFR Cluj joacă, sâmbătă, 11 noiembrie, în etapa cu numărul 16 din Superligă.

CFR și „U” Cluj în Cupa României/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook CFR și „U” Cluj în Cupa României/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


„U” Cluj dispută sâmbătă, 11 noiembrie, cel de-al treilea meci consecutiv pe teren propriu în competițiile interne. Adversara clujenilor va fi Petrolul Ploiești, în etapa a 16-a a Superligii, fiind vorba despre unul dintre duelurile de tradiție ale fotbalului românesc.

 


Prahovenii au două puncte în plus la jumătatea sezonului regular și ocupă ultimul loc care duce în play-off. „U” este pe 9, cu un total de 19 puncte și un eventual succes pentru echipa noastră ar însemna rocada dintre echipe, plus o șansă la un loc în Top 6 la finalul rundei cu numărul 16, în funcție și de celelalte rezultate.

Petrolul nu a pierdut de aproape două luni un meci oficial. Ultima dată, galben-albaștrii au fost învinși tot la Cluj-Napoca, dar pe terenul CFR-ului, cu 1-0, pe 18 septembrie. De atunci, echipa condusă de Florin Pîrvu a adunat 8 puncte în Superligă, din cinci remize și o victorie, și a câștigat în două rânduri în Cupa României.


CITEȘTE ȘI:
Jefte Betancor, „out” de la CFR Cluj. Mandorlini: „Își dorea să joace mai mult și eu nu pot promite asta nimănui”

Perioada menționată a adus 9 goluri marcate pentru Petrolul și 4 încasate, între rezultatele obținut fiind patru remize albe. Din cele 9 reușite, Mihai Roman, Gheorghe Grozav și Marian Huja au reușit câte două, iar Alexandru Musi, Tavares Jair și Giorgi Abuashvili și-au trecut în cont câte un gol.

În tur, pe stadionul „Ilie Oană”, meciul dintre Petrolul și „U” s-a încheiat nedecis, 1-1. Chipciu a marcat pentru clujeni în minutul 15, iar Musi a egalat peste un sfert de oră. Petroliștii au ratat un penalty prin Budescu în repriza secundă și astfel au legat două deplasări la Ploiești fără să piardă, după ce în decursul istoriei partidele pe terenul acestui adversar nu au decurs conform așteptărilor.


Poli Iași, adversara CFR-ului

Poli Iași primește sâmbătă, de la ora 18:45, vizita celor de la CFR Cluj, în partida din runda cu numărul 16 din Superligă.

Clujenii au pierdut precedentul joc disputat în Superliga României, 0-1 pe terenul celor de la FC Hermannstadt, insuccesul oprind o serie pozitivă formată din trei victorii şi două rezultate de egalitate.


Poli Iaşi şi CFR Cluj s-au mai întâlnit de 21 de ori în principala competiţie internă, de două ori s-au impus gazdele din această rundă, de 13 ori au câştigat ardelenii, iar alte şase partide s-au terminat la egalitate.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Jefte Betancor, „out” de la CFR Cluj. Mandorlini: „Își dorea să joace mai mult și eu nu pot promite asta nimănui”

Amenzi și dosare penale pentru suporteri la meciul „U” - CFR. Au adus artificii, torțe și droguri pe Cluj Arena - VIDEO

abonare newsletter