Sport

CFR Cluj-Petrolul Ploiești, 1-0. Clujenii, pe locul secund în clasament

CFR Cluj a învins-o pe Petrolul Ploieşti cu scorul de 1-0 (1-0), luni seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 9-a a Superligii de fotbal.

CFR Cluj - Petrolul Ploiești 1-0/Foto: Fotbal Club CFR 1907 Cluj Facebook.com CFR Cluj - Petrolul Ploiești 1-0/Foto: Fotbal Club CFR 1907 Cluj Facebook.com

 

 


Unicul gol al partidei a fost înscris de congolezul Durel Avounou (12), clujenii urcând pe locul secund după acest succes.

 


CFR a mai avut o ocazie mare, în repriza secundă, dar Ciprian Deac a şutat în bară (64).

Petrolul a fost aproape de egalare în finală (90+1), dar portarul Răzvan Sava a respins mingea reluată de Paul Papp în urma unui corner.


Petrolul putea primi penalty în min. 50, după o intervenţie a lui Arlind Ajeti la Pedro Justiniano, dar Istvan Kovacs nu a dictat nimic şi nici din camera VAR nu i s-a semnalat ceva.

Antrenorul echipei clujene, Andrea Mandorlini, a fost eliminat în min. 58, după ce a primit două cartonaşe galbene în decurs de câteva secunde.


FC CFR 1907 Cluj - FC Petrolul Ploieşti 1-0 (1-0), Stadion ''Dr. Constantin Rădulescu'' - Cluj-Napoca

A marcat: Durel Avounou (12).


Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Ovidiu Artene (Vaslui); al patrulea oficial: Rareş George Vidican (Satu Mare)

Arbitru video: Horia Gabriel Mladinovici (Bucureşti); arbitru asistent video: Ovidiu Robu (Chitila)

Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) - CCA, Ioan Bogdan (Arad) - LPF

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj – Petrolul. Duel tare în Liga 1 luni seara

Ultimele Stiri
abonare newsletter