Sport

Jefte Betancor, „out” de la CFR Cluj. Mandorlini: „Își dorea să joace mai mult și eu nu pot promite asta nimănui”

Jucătorul de fotbal Jefte Betancor a plecat de la CFR Cluj. Anunțul a fost făcut de către antrenorul echipei din Gruia, Andrea Mandorlini.

Antrenorul CFR-ului și jucătorul de fotbal Jefte/ Foto: CFR Cluj-Facebook Antrenorul CFR-ului și jucătorul de fotbal Jefte/ Foto: CFR Cluj-Facebook

 

 


Andrea Mandorlini a anunțat  în cadrul unei conferințe de presă despărțirea de Jefte Betancor.

 


Decizia vine pe fondul celor întâmplate la meciul cu Farul Constanța, când atacantul a părăsit stadionul la pauză, după ce a fost înlocuit.

„Jefte este out. Nu va mai face parte din proiect. El e un băiat bun și îi doresc binele. El a jucat multe meciuri pentru noi, e un jucător care își dorea să joace mai mult. Uman, îmi pare rău pentru el, dar profesional el a decis asta.
A fost un jucător important, dar își dorea să joace mai mult și eu nu pot promite asta nimănui, indiferent de numele pe care îl are”, a explicat Mandorlini.


Ajuns pentru prima dată în Gruia în iulie 2022, Jefte Betancor a fost împrumutat în Cipru în sezonul trecut și a revenit abia în vară la CFR. În cele două perioade alături de CFR Cluj, atacantul spaniol a înscris 5 goluri și a oferit două pase decisive în 32 de apariții.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a ratat o „șansă de aur” cu Hermannstadt. Clujenii pleacă fără punct de la Sibiu

Ioan Ovidiu Sabău, vizibil dezamăgit după „U” - CFR Cluj 1-1: „Aș fi vrut să câștigăm”

Ultimele Stiri
abonare newsletter