Sport

U-BT Cluj-Napoca și Dinamo București se întâlnesc pentru a doua oară în acest sezon

U-BT Cluj-Napoca se reîntâlnește cu Dinamo București, în etapa cu numărul V a Ligii Naționale.

U-BT Cluj-Napoca se reîntâlnește cu Dinamo București, în etapa cu numărul V a Ligii Naționale/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook U-BT Cluj-Napoca se reîntâlnește cu Dinamo București, în etapa cu numărul V a Ligii Naționale/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


U-BT Cluj-Napoca se reîntâlnește cu Dinamo București, în etapa cu numărul V a Ligii Naționale. Confruntarea se va desfășura sâmbătă, 21 octombrie 2023, la Sala Dinamo din capitală. Fluierul de start se va da la ora 18:00.

 


Echipa lui Mihai Silvășan a revenit joi seara în țară, după deplasarea din Franța. U-Banca Transilvania a acumulat prima înfrângere a sezonului, fiind depășită la mare luptă de către JL Bourg cu scorul de 92-88. Prima parte a meciului nu ne-a aparținut, însă Richard și compania s-au luptat de la egal la egal cu una dintre grupările de top din Pro A. 

Acum, U-Banca Transilvania se concentrează pe o nouă dispută, în campionat. Astfel, clujenii vor evolua pe terenul celor de la Dinamo, câinii ocupând prima poziție în Grupa A. Totuși, trebuie menționat faptul că trupa grecului Sotiris Manolopoulos are o partidă în plus, înregistrând 3 victorii și o înfrângere. 


 CITEȘTE ȘI:
U-Banca Transilvania a învins-o fără probleme pe SCM Timișoara

Mai exact, Dinamo a fost depășită în etapa precedentă de către Corona Brașov cu scorul de 74-67. Primul sfert a fost unul echilibrat, apoi, după pauză, Dinamo a preluat ostilitățile. Totuși, un sfert decisiv modest pentru alb-roșii a făcut ca brașovenii să se impună. 

Până acum, Andre Jones este principalul remarcat al celor de la Dinamo, prin medii de 19.8 puncte, 5.8 recuperări și 2.3 pase decisive. De asemenea, veteranul Andrei Mandache este om de bază, contabilizând statistici de 17.0 puncte, 4.8 recuperări și 2.5 assist-uri.


U-Banca Transilvania și Dinamo București au fost în aceeași grupă de calificare în Cupa României, iar alb-negrii i-au surclasat pe bucureșteni cu scorul de 88-65.

„Încă nu știm dacă va evolua Mareks Mejeris. Ieri s-a antrenat puțin, apoi s-a oprit. În continuare, piciorul lui nu arată prea bine. Noi sperăm să putem să îl folosim, în special săptămâna viitoare, la partida cu Buducnost. Chiar și așa, aceasta este o problemă secundară. Principala noastră preocupare este să jucăm un baschet bun și să câștigăm la București”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul U-BT Cluj-Napoca.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj a câștigat primul meci de acasă în Liga Națională. Silvășan: „A fost un meci intens”

Zeci de copii s-au întâlnit cu echipele U-BT și „U” Cluj la baza sportivă „La Terenuri” FOTO

abonare newsletter