Sport

U-Banca Transilvania se duelează marți cu JL Bourg, în EuroCup. Silvășan: „Principalul nostru obiectiv este să câștigăm fiecare meci”

U-Banca Transilvania a plecat luni spre Franța, acolo unde va juca al treilea meci din BKT EuroCup.

Mihai Silvășan, antrenorul echipei U-BT Cluj-Napoca/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook Mihai Silvășan, antrenorul echipei U-BT Cluj-Napoca/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


U-Banca Transilvania a plecat luni spre Franța, acolo unde va juca al treilea meci din BKT EuroCup. U-BT o va înfrunta pe JL Bourg, într-un meci programat marți, 17 octombrie 2023, cu începere de la ora 20:30. 

 


Baschetbaliștii lui Mihai Silvășan au moralul ridicat, după ce au obținut numai rezultate pozitive în actuala stagiune. Practic, U-Banca Transilvania este neînvinsă în toate competițiile. În weekend-ul trecut, clujenii au depășit-o pe SCM Timișoara, scor 91-69

CITEȘTE ȘI:
U-BT Cluj, victorie dramatică în EuroCup. Silvășan: „Am evoluat prost”

În BKT EuroCup, alb-negrii au repurtat o victorie spectaculoasă în Polonia, pe terenul celor de la Slask Wroclaw. Richard și compania au revenit de la un deficit de 15 puncte pentru a se impune cu 70-67. Anterior, echipa noastră a răpus-o pe Turk Telekom Ankara. 


Astfel, la Echinox își dau întâlnire două grupări neînvinse în actualul sezon al BKT EuroCup. JL Bourg a ieșit triumfătoare din meciurile cu Trento și Slask Wroclaw. Până acum, în lotul francezilor a impresionat Hugo Benitez, care are medii de 14.5 puncte, 7.0 pase decisive și 2.0 recuperări. Se anunță așadar un duel interesant între  Benitez și D.J. Seeley, care a fost decisiv săptămâna trecută, în Polonia. Americanul de la U-Banca Transilvania are statistici de 18.0 puncte, 4.0 recuperări și 1.5 pase decisive.  

Va fi pentru a treia oară când U-Banca Transilvania își măsoară forțele cu JL Bourg. Cele două s-au înfruntat și în stagiunea precedentă, francezii ieșind de fiecare dată învingători. 


„Nu are o importanță foarte mare faptul că ei au jucat duminică seara, cu Monaco. Sezonul este abia la început și nu se resimte încă oboseala atât de puternic. JL Bourg este o echipă valoroasă, însă principalul nostru obiectiv este să câștigăm fiecare meci. În Franța au făcut deplasarea toți jucătorii, dar rămâne valabilă accidentarea lui Mareks Mejeris. A suferit o entorsă destul de urâtă și vom vedea până marți în ce măsură putem să-l folosim”, a transmis Mihai Silvășan, antrenorul U-BT Cluj-Napoca.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj-Napoca s-a impus în meciul din deplasare cu CSO Voluntari

U-BT Cluj revine în forță în Liga Națională. Silvășan: „Trebuie să începem cu dreptul în fața propriilor suporteri”

abonare newsletter