Sport

Zi de meci pentru U-BT în EuroCup! Silvășan: „Mergem acolo să câștigăm”

U-Banca Transilvania a plecat marți spre Polonia, acolo unde va disputa al doilea meci din sezonul regulat BKT EuroCup. Formația o înfruntă miercuri, 11 octombrie, pe Śląsk Wrocław, într-un joc programat la ora 21:00.

U-Banca Transilvania a plecat marți spre Polonia, acolo unde va disputa al doilea meci din sezonul regulat BKT EuroCup/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook U-Banca Transilvania a plecat marți spre Polonia, acolo unde va disputa al doilea meci din sezonul regulat BKT EuroCup/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


U-Banca Transilvania a plecat marți spre Polonia, acolo unde va disputa al doilea meci din sezonul regulat BKT EuroCup. Formația o înfruntă miercuri, 11 octombrie, pe Śląsk Wrocław, într-un joc programat la ora 21:00. 

 


Baschetbaliștii lui Mihai Silvășan au pornit cu dreptul în noua stagiune, acumulând 5 victorii din tot atâtea posibile în jocurile oficiale. U-Banca Transilvania a depășit-o săptămâna trecută pe Türk Telekom Ankara, scor 80-71. Apoi, Richard și compania s-au deplasat la Voluntari, acolo unde nu au întâmpinat probleme, învingându-i pe ilfoveni cu 86-73. 

CITEȘTE ȘI:
U-BT Cluj-Napoca s-a impus în meciul din deplasare cu CSO Voluntari

Alb-negrii joacă miercuri cu Śląsk Wrocław, echipă aflată pe locul 7 în Polonia, cu un bilanț de 2 rezultate pozitive și o înfrângere. În weekend-ul trecut, gruparea condusă de Oliver Vidin a câștigat cu Arka Gdynia, scor 88-79. Dušan Miletić a impresionat pe teren, prin cele 31 de puncte și 6 recuperări, sârbul fiind principalul pericol pentru defensiva clujenilor. Totodată, Jakub Niziol a totalizat 15 puncte, 7 pase decisive și 6 recuperări. 


În EuroCup, Śląsk Wrocław a cedat întâlnirea din deplasare cu JL Bourg, scor 90-74. Polonezii s-au ținut aproape în prima parte, apoi francezii și-au impus ritmul în repriza secundă. Din nou, Dušan Miletić a fost cel mai bun om al celor de la Śląsk, prin cele 19 puncte, 13 recuperări și 2 intercepții. Jakub Niziol a adăugat 13 puncte, 3 recuperări și 3 intercepții. 

Revenind la meciul de miercuri, U-Banca Transilvania nu s-a duelat niciodată cu un adversar din Polonia. Partida va fi condusă de o brigadă alcătuită din Jurgis Laurinavicius (Lituania), Alberto Baena (Spania) și Thomas Bissuel (Franța). 


„Mergem acolo să câștigăm. Ne dorim foarte mult acest lucru și este un obiectiv realizabil. Toată lumea e sănătoasă, atmosfera în lot e una bună și șanse există. Vrem să facem un joc bun și să ne impunem”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul echipei U-BT Cluj-Napoca.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT se pregătește de al doilea meci din EuroCup. Vor întâlni cea mai titrată echipă din Polonia

U-BT Cluj joacă în primul meci din EuroCup. Silvășan: „Avem așteptări mari”

Ultimele Stiri
abonare newsletter