Sport

ZI DE MECI! CFR Cluj întâlnește echipa Rapid București. Giuleștenii, probleme de lot înainte de partidă

CFR Cluj întâlnește, luni seară, echipa Rapid București în etapa cu numărul 10 din SuperLigă. Giuleștenii au probleme de lot înainte de meci.

Jucătorii de la CFR Cluj, înaintea meciului contra Rapid București/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Jucătorii de la CFR Cluj, înaintea meciului contra Rapid București/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Înaintea meciului direct, Rapid este pe locul patru în SuperLigă, cu 15 puncte acumulate în nouă meciuri, în timp ce CFR Cluj este a doua clasată, cu 19 puncte din opt etape.

 


Rapid București a început modest sezonul, dar a revenit în formă și a acumulat 10 puncte în precedentele cinci meciuri, eșec cu Petrolul, victorii cu Farul, U Craiova 1948 și Dinamo și remiză cu Oțelul.

CITEȘTE ȘI:
Ovidiu Hoban s-a întors la CFR Cluj! Fostul jucător de fotbal revine ca și antrenor

Echipa lui Cristiano Bergodi este pe locul doi într-un top al celor mai în formă echipe din SuperLigă. Mai multe puncte în precedentele cinci etape a obținut doar CFR Cluj.


Echipa din Gruia are 12 puncte acumulate în ultimele cinci jocuri, după înfrângerea cu FCSB și victoriile cu „U” Cluj, FC Botoșani, FC Voluntari și Petrolul Ploiești.

Rapid București, probleme de lot înainte de partidă

Nu mai puțin de cinci fotbaliști absenteazăcde la derby-ul contra CFR Cluj.


„Răzvan Oaidă e în recuperare. Din păcate, nu poate fi în lot. Nu știu cât va lipsi. Doctorul poate spune asta, eu nu știu, dar cred că e aproape. Pe Kevin Soni nu cred că îl vom vedea mâine ( luni, 25 septembrie – n.red.), nu. Ar fi prea repede. Nu, nu e în lot pentru că nu e pregătit. Încet, încet se antrenează. Kait e suspendat. Dragoș Grigore mai are probleme și se antrenează separat. În rest, ceilalți sunt în lot”, a declarat Cristiano Bergodi, în cadrul unei conferințe de presă.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Antrenorul CFR Cluj, Andrea Mandorlini, amendat și suspendat două etape de Comisia de Disciplină

Andrea Mandorlini a atins o bornă impresionantă după victoria împotriva Petrolului. Conducerea CFR-ului: „Îți mulțumim pentru tot”

abonare newsletter