Sport

FC Voluntari – CFR Cluj, 1-4. Victorie categorică în deplasare pentru clujeni

FC Voluntari și CFR Cluj s-au duelat, sâmbătă, în meciul din etapa a opta a Superligii, pe terenul ilfovenilor, încheiat cu scor final 1-4.

FC Voluntari-CFR Cluj, 1-4/Foto: primasport FC Voluntari-CFR Cluj, 1-4/Foto: primasport

 

 


CFR Cluj a început meciul în forță, încercând câteva tentative de a conduce meciul și de a crea faze de gol. Bârligea a trimis mingea în poarta adversă (min.4), însă balonul a trecut de poartă. 

 


Pe parcursul minutelor care s-au scurs de la începutul duelului, rând pe rând, ambele echipe au încercat să controleze meciul, însă golul a venit pentru gazde în minutul 27, prin șutul lui Dumiter, după ce Sava a respins șutul lui Boboc. 

Echipa lui Mandorlini a reușit să egaleze după un sfert de oră (min.42), prin golul înscris de Otele. Clujenii sunt pe val, iar doar la câteva minute distanță au mai bifat (min. 45 +1) un gol, înscris de Karlo Muhar


În repriza secundă, CFR Cluj a marcat cel de-al treilea gol al partidei (min 57), după ce Matricardi i-a pus piedică lui Avounou, iar arbitrul a acordat lovitură liberă. Muhar a trimis balonul exact în poartă, dintr-o lovitură de la 10 m și a marcat pentru a două oară, la o distanță de câteva zeci de minute. 

Echipa lui Mandorlini a făcut un meci bun în deplasare, fără mari emoții, în condițiile în care FC Voluntari pare că traversează o perioadă dificilă, nereușind să-și revină. 


În ultimele secvențe ale meciului, Betancor dă o pasă de gol, iar Luka Juricic înscrie cu capul (min 90+2) golul decisiv al partidei. Momentan, CFR Cluj a urcat pe prima poziție în clasament. 

FC Voluntari - CFR Cluj. Echipele de start


FC Voluntari: Vâlceanu – Ricardinho, Matricardi, Armaș, Boboc – Crepulja – Dumiter, Rața, Sigurjonsson, D. Andrei – Nemec

Rezerve: J. Fernandez, Paz, Andres, Cocian, Răduț, A. Niță, D. Florea, Voican, Carnat. Antrenor: Ilie Poenaru

CFR Cluj: R. Sava – Mogoș, Ajeti, Kresic, Camora – Muhar, Tachtsidis, Cvek – Otele, Bîrligea, Avonou. Rezerve: Hindrich, Manea, Morgan, R. Filip, Deac, Konoplianka, Krasniqi, Jefte, Juricic. Antrenor: Andrea Mandorlini

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Mai mulți jucători de la CFR Cluj, convocați la echipa națională, în preliminariile EURO 2024

abonare newsletter