Sport

Un jucător pleacă de la CFR la Universitatea Cluj! Altul, transferat în Polonia

Doi jucători pleacă de la CFR Cluj: unul ajunge în Polonia, iar celălalt este împrumutat Universității (U) Cluj.

Un jucător pleacă la U Cluj de la CFR Cluj / Foto: Universitatea Cluj - Facebook Un jucător pleacă la U Cluj de la CFR Cluj / Foto: Universitatea Cluj - Facebook

 

 


CFR Cluj împrumută un jucător celuilalt club de fotbal clujean Universitatea Cluj. Este vorba despre fundașul Andrei Peteleu:

 


„Mulțumim, Andrei Peteleu!  Cluburile CFR 1907 Cluj și Universitatea Cluj au ajuns la un acord privind împrumutul fundașului Andrei Peteleu până la finalul acestui sezon. Revenit în Gruia după trei ani, în ianuarie 2023, Peteleu a bifat 11 apariții în tricoul alb-vișiniu. Îi mulțumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj și îi urăm multă baftă în carieră”, a transmis CFR Cluj.

De asemenea, CFR a mai anunțat un transfer, de această dată în Polonia:


„Mulțumim, Bogdan Țîru! Cluburile CFR 1907 Cluj și Warta Poznań au ajuns la un acord privind transferul definitiv al fundașului Bogdan Țîru. Revenit în România la începutul acestui an, Țîru a bifat 10 apariții în tricoul echipei noastre. Îi mulțumim pentru toată munca depusă la CFR Cluj și îi dorim multă baftă la noua sa echipă!”, a mai anunțat clubul de fotbal din Gruia.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ovidiu Sabău a negociat doar 10 MINUTE revenirea la „U” Cluj. Tehnicianul infirmă că a purtat negocieri înainte de Derby-ul Clujului

Emil Boc, dezamăgit dar resemnat după ce „U” a pierdut în Derby-ul Clujului: „Nu este ușor să stai față-n față cu o fostă campioană a României”

Ultimele Stiri
abonare newsletter