Sport

Emil Boc, dezamăgit dar resemnat după ce „U” a pierdut în Derby-ul Clujului: „Nu este ușor să stai față-n față cu o fostă campioană a României”

CFR Cluj a învins rivala din oraș, „U” Cluj, cu scorul de 4-3 (1-2), luni seară pe Cluj Arena. Vizibil dezamăgit de înfrângere, Emil Boc a fost totuși bucuros că a învins Clujul.

Emil Boc a fost prezent la meci/ Foto: monitorulcj.ro Emil Boc a fost prezent la meci/ Foto: monitorulcj.ro

 

 


CFR și „U” s-au întâlnit luni, 21 august, pe Cluj Arena într-un meci din etapa cu numărul 6 din SuperLigă. Partida s-a terminat cu scorul de 4-3 (1-2).

 


Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost și el prezent la Derby-ul Clujului.

CITEȘTE ȘI:
Emil Boc, despre scandalul creat în jurul prestației lui Gheboasă la UNTOLD: „A intrat în vizor pentru că a fost la festival”

„Supărările trec, amintirile rămân. Am văzut cel mai frumos meci pe stadionul Cluj Arena, iar mă hazardesc să spun că a fost cel mai frumos meci dintre U și CFR dintre toate confruntările dintre cele două echipe și unul dintre cele mai frumoase meciuri pe care le-a avut stadionul din Cluj. Vreau să felicit ambele echipe pentru spectacolul extraordinar pe care l-au oferit în primul rând nouă clujenilor și românilor (...) Felicitări învingătorilor, bravo băieților de la U care au dat tot ce au putut și au făcut tot ce le-a stat în putință, nu este ușor să stai față-n față cu o fostă campioană a României cu lot superior tehnic și financiar față de Universitatea”, a declarat edilul la un post de radio local.


Edilul, mândru de spectacolul galeriilor

Totodată, primarul Emil Boc a ținut să felicite cele două galerii care au făcut spectacol.

„A fost un derby care a făcut cinste Clujului și un spectacol total pe teren și în tribune. Felicitări ambelor galerii pentru modul în care și-au susținut echipele. Așa trebuie să fie Clujul (...) Un oraș european care poate să arate spectacol, comportament civilizat și fair-play. Până la urmă despre asta este fotbalul, este și de a crea un mod de a fi în activitatea sportivă. Rezultatul evident, unii câștigă, alții pierd, așa este și în viață. Dincolo de simpatiile pe care le avem fiecare dintre noi când jucăm unii împotriva altora evident este vorba despre Cluj. Dincolo de rezultat, Clujul a câștigat. A arătat că poate avea spectacole fotbalistice de ținută, a arătat că este fair-play în acest oraș și este loc pentru ambele echipe”, a adăugat Boc.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Primarul Emil Boc, în extaz după ce Universitatea a înscris al doilea gol împotriva CFR Cluj. VIDEO

Jucătorii de la CFR Cluj, huiduiți de fanii Universității când au intrat pe teren. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter